Τελευταίες Ειδήσεις

Θανάσης Λιούτας: Με την Υπουργό Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας στα Τρίκαλα


Η Σοφία Ζαχαράκη επισκέφθηκε τα Τρίκαλα, στο πλαίσιο των μεγάλων περιοδειών που πραγματοποιούνται ανά την Ελλάδα, στον δρόμο προς την κάλπη των Ευρωεκλογών.

 

Στη σύσκεψη στη ΔΕΕΠ Τρικάλων που ακολούθησε, μαζί της ο Βουλευτής Τρικάλων Θανάσης Λιούτας, ο οποίος υπογράμμισε ότι το νομοθετικό έργο της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, και του Υπουργείου Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, έχει πάντοτε σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμα και αντίκτυπο. Παρών στη σύσκεψη και ο Υπ. Ευρωβουλευτής με τη ΝΔ, Ανδρέας Ζαμπούκας.

 

Ο κ. Λιούτας τόνισε επίσης την υψηλής σημασίας συμβολή του Υπουργείου και της Υπουργού στη διαδικασία διαχείρισης των συνεπειών που οι θεομηνίες τον Σεπτέμβρη στον τόπο μας, προκάλεσαν.

 

«Το Υπουργείο έχει παράξει και υλοποιεί σπουδαίο έργο και μάλιστα εξαιρετικής σημασίας υπήρξε η συμβολή της πολιτικής ηγεσίας και της ίδιας της Υπουργού, Σοφίας Ζαχαράκη, και κατά τη διαδικασία της επούλωσης των πληγών μας από τη θεομηνία του Daniel. Προχωρούμε με μόνο μας στόχο την προάσπιση του κοινωνικού συμφέροντος. Με όλες μας τις δυνάμεις», υπογράμμισε ο Τρικαλινός Βουλευτής.

 

Κατά την επίσκεψη της Υπουργού, τονίστηκε η μεγάλη και κρίσιμη μάχη που δίνεται για την κάλπη της 9ης  Ιουνίου. «Η ευρωπαϊκή επιλογή επηρεάζει άμεσα την καθημερινότητα κάθε ευρωπαίου πολίτη. Η δυνατή μας φωνή στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και στην Ευρώπη οδηγεί στην ακόμη αποτελεσματικότερη επιδίωξη και διασφάλιση των εθνικών μας συμφερόντων και την ικανοποίηση των δικών μας εθνικών αναγκών. Ψηφίζουμε για σταθερότητα. Μακριά από πειραματισμούς. Μακριά από λάθη, που τόσο μας στοίχισαν κατά τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, τόσο σε οικονομικό, όσο και κρίσιμα σε κοινωνικό επίπεδο».

 

 

 

 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.