Τελευταίες Ειδήσεις

Η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας στον τομέα Τουρισμού μεταξύ Δήμων Ελληνικού – Αργυρούπολης και Μετεώρων συμφωνήθηκε στη συνάντηση Κωνστατάτου - Αβραμόπουλου


H χθεσινή συνάντηση του Δημάρχου Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωνστατάτου με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο επεφύλαξε ευχάριστες ειδήσεις όσον αφορά τη στενή συνεργασία των δύο Δήμων στον τομέα του Τουρισμού. Συγκεκριμένα, οι δυο Δήμαρχοι συμφώνησαν το επόμενο διάστημα να υπογραφεί μεταξύ του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης και του Δήμου Μετεώρων ένα μνημόνιο συνεργασίας στο πλαίσιο των μεγάλων επενδύσεων στον τουριστικό κλάδο που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή στο Ελληνικό. Το Ελληνικό έχει εξελιχθεί σε πρωτεύουσα των επενδύσεων για τη χώρα μας και στόχος του μνημονίου συνεργασίας θα αποτελέσει η διασύνδεση του Ελληνικού με τα Μετέωρα ενός εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών της χώρας.

 

Ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση με τον καλό φίλο Δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννη Κωσντατάτο με τον οποίο συμφωνήσαμε να υπογράψουμε ένα μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ των Δήμων όσον αφορά τον τομέα του Τουρισμού. Ο Δήμος Ελληνικού μεταβάλλεται σε πρωτεύουσα των επενδύσεων για τη χώρα μας και εμείς θέλουμε μέσα από τη στενή συνεργασία να συνδέσουμε τις περιοχές μας προκειμένου και η δική μας περιοχή να επωφεληθεί από το ρεύμα τουρισμού που θα κατακλίσει τα επόμενα χρόνια την περιοχή του Ελληνικού. Μάλιστα ο Δήμος Ελληνικού έχει ήδη προχωρήσει σε μεγάλες συμφωνίες με αμερικανικούς κολοσσούς στο χώρο του τουρισμού και εμείς θέλουμε μέσα από το μνημόνιο συνεργασίας να αναπτύξουμε διαύλους επικοινωνίας με την αμερικάνικη τουριστική αγορά».  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.