Τελευταίες Ειδήσεις

Παρεμβάσεις αποκατάστασης από την Περιφέρεια Θεσσαλίας στη Δημοτική Ενότητα Σαρανταπόρου. Αυτοψία πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού

Αυτοψία στις εν  εξελίξει  εργασίες του επαρχιακού οδικού δικτύου  στη δημοτική ενότητα Σαρανταπόρου  του δήμου  Ελασσόνας , πραγματοποίησε η Αντιπεριφερειάρχης  Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού, παρουσία και του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας κ. Κώστα  Κουλιού.

 

Σε πρώτη φάση βρίσκονται σε εξέλιξη, εργασίες  καθαρισμού  ερεισμάτων του οδικού δικτύου  από Καλλιθέα -προς Καλύβια ενώ παράλληλα  με στόχο την οδική ασφάλεια,  πραγματοποιείται και διαγράμμιση του κεντρικού άξονα από Ελευθεροχώρι  έως τα όρια του νομού Κοζάνης .

 

Παρόντες  ήταν  οι  Αντιδήμαρχοι του δήμου Ελασσόνας   Δημήτρης Καρανίκας  και Αθανάσιος Γεροφωκάς και  οι Δημοτικοί Σύμβουλοι,  Βιβή Γκουγκούλη  και  Θωμάς Κωσταφάκας.

Επίσης,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας  Καλυβίων κ.  Άλκης  Παλάγκας,  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Καλλιθέας Θωμας Βαρνάς,  ο  πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μηλέας Κώστας  Βασιλείου, ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λυκουδίου Νίκος Χατζής  και  ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Αζώρου  Φώτης Τζιόκας.

 

Κατά τη  διάρκεια της  αυτοψίας και της συζήτησης που ακολούθησε  η κ  Γαλλιού   ενημερώθηκε για την πρόοδο των εργασιών  αλλά και  συνολικά   για τα  προβλήματα  των τοπικών κοινοτήτων  καθώς επίσης και για την ανάγκη καθαρισμού  των υδατορεμάτων της περιοχής.

 

Αμέσως μετά  η  κ. Γαλλιού ανέφερε «Προτεραιότητα της νέας Περιφερειακής Αρχής και  του Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα είναι η από κοινού διαβούλευση  με τις τοπικές κοινωνίες  για την ανάδειξη και επίλυση κάθε μικρού και μεγάλου ζητήματος που αφορά την κάθε περιοχή».

 




 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.