Τελευταίες Ειδήσεις

Στον Δήμο Μετεώρων σήμερα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος


Τον Δήμο Μετεώρων επισκέπτεται σήμερα Τρίτη 11 Ιουνίου ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος. Στις 11:00 το πρωί θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο στο Δημαρχείο. Στις 12:00 το μεσημέρι θα ακολουθήσει σύσκεψη στο Ξενοδοχείο «ΔΙΒΑΝΗ» με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων Πολιτικής Προστασίας και με θέμα «Πολιτική Προστασία – Ανθεκτικότητα – Αειφορία: Η θωράκιση του Δήμου Μετεώρων στο επίκεντρο».

 

Ο Δήμος Μετεώρων με την πλούσια φυσική και πολιτιστική κληρονομιά, αποτελεί έναν από τους πρώτους σταθμούς του οδοιπορικού που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (Σ.Π.Α.Υ.), μετά την ίδρυση του Ελληνικού Δικτύου Ανθεκτικών Πόλεων, με στόχο την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, προτάσεων, εμπειριών όλων των εμπλεκόμενων φορέων και Δήμων της χώρας και με κύριο σκοπό να αναδειχθεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση ως πραγματικό κύτταρο της Πολιτικής Προστασίας για τη διαφύλαξη του δασικού πλούτου της πατρίδας μας.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.