Τελευταίες Ειδήσεις

Μπαράζ εκδηλώσεων της Κατερίνας Παπακώστα για την προώθηση του προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας ενόψει των ευρωεκλογών.

Καθώς πλησιάζουν οι ευρωεκλογές, Η Κατερίνα Παπακώστα, Βουλευτής ν. Τρικάλων και Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας, προχώρησε σε δραστικές πρωτοβουλίες για να αναδείξει την προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας σε κρίσιμα σύγχρονα ζητήματα μέσω δύο εκδηλώσεων στο κεντρικό προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα, με μεγάλη και δυναμική συμμετοχή.

Η πρώτη εκδήλωση, με τίτλο "Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής", επικεντρώθηκε στη διασταύρωση της τεχνολογίας και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Η δεύτερη εκδήλωση, με τίτλο "Βιώσιμη Ευρώπη, το όραμά μας για το αύριο", αφορούσε καινοτόμες στρατηγικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή απόδοση.

 

24.05.2024, Τα ανθρώπινα δικαιώματα και οι νέες προκλήσεις της ψηφιακής εποχής

 

Στην εκδήλωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα στην ψηφιακή εποχή συμμετείχαν διακεκριμένοι ομιλητές: η Μαρία Νάτσιου, η Άννα Ντάλλες, ο Γιώργος Τσίνας, η Μαρίνα Καλαϊτζή και ο Σπύρος Διαμαντής. Συζήτησαν μια σειρά θεμάτων, όπως η ηθική της τεχνητής νοημοσύνης, η ελευθερία της έκφρασης στο διαδίκτυο, η ψηφιακή ένταξη και τα δικαιώματα των παιδιών.

 

Η Κατερίνα Παπακώστα, στην ομιλία της, τόνισε: "Βρισκόμαστε σε ένα σταυροδρόμι, όπου ο ταχύς ρυθμός των τεχνολογικών εξελίξεων παρουσιάζει πρωτοφανείς ευκαιρίες και τεράστιες προκλήσεις. Καθώς προσαρμοζόμαστε σε αυτή την ψηφιακή επανάσταση, η δέσμευσή μας για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της αξιοπρέπειας πρέπει να παραμείνει ακλόνητη. Διότι η Νέα Δημοκρατία οραματίζεται μια Ευρώπη όπου κάθε πολίτης θα μπορεί να ευημερεί στην ψηφιακή εποχή, χωρίς φόβο, ενδυναμωμένος από την τεχνολογία".

 

31.05.2024, Βιώσιμη Ευρώπη: Το σχέδιο μας για το αύριο.

 

Στη δεύτερη εκδήλωση, που επικεντρώθηκε στη βιωσιμότητα, ακούστηκαν απόψεις από τον Θεόδωρο Σκυλακάκη, Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, τη Διονυσία Αυγερινοπούλου, βουλευτή και πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας του Περιβάλλοντος, και τον ειδήμονα σε θέματα βιωσιμότητας Γιώργο Βράντζα. Οι συζητήσεις εστίασαν σε καινοτόμες στρατηγικές για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή απόδοση.

 

Η Γραμματέας Προγράμματος Κ. Παπακώστα επεσήμανε τη σημασία τέτοιων θεμάτων στην ομιλία της, αναφέροντας: "Οι τοποθετήσεις που έγιναν στην εκδήλωση ήταν διορατικές και εποικοδομητικές. Οι αξιόλογοι ομιλητές μας εμβάθυναν στα κρίσιμα ζητήματα και τις καινοτόμες στρατηγικές που είναι απαραίτητες για την προστασία του περιβάλλοντος και την ενεργειακή απόδοση. Καθώς πλησιάζουν οι ευρωπαϊκές εκλογές, να θυμάστε ότι ο δρόμος προς μια βιώσιμη Ευρώπη είναι ο δρόμος της καινοτομίας, της συνεργασίας και της αποφασιστικής δράσης. Στις 9 Ιουνίου, πρέπει να σηκωθούμε και να δηλώσουμε με την ψήφο μας ότι επιλέγουμε ένα μέλλον όπου η ευημερία και η βιωσιμότητα συμβαδίζουν. Ότι επιλέγουμε ένα μέλλον όπου ο αέρας που αναπνέουμε, το νερό που πίνουμε και η γη που αγαπάμε θα διατηρούνται και θα προστατεύονται. Ότι επιλέγουμε τη Νέα Δημοκρατία για να μας φέρει πιο κοντά στην Ευρώπη".






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.