Τελευταίες Ειδήσεις

Περιοδείες του Γιώργου Βλαχογιάννη με Κυβερνητικό Κλιμάκιο

 Με όλες του τις δυνάμεις στον αγώνα των Ευρωεκλογών, εχει ριχτεί ο Αν. Γραμματέας Προγράμματος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Βλαχογιάννης. 

Ο νεαρός οικονομολόγος, πέραν των υποχρεώσεων του στην Κεντρική οργάνωση του κόμματος, συμμετέχει ενεργά στα κλιμάκια της Παράταξης που περιοδεύουν στην περιοχή μας.

 

 Την Δευτέρα και Τρίτη περιόδευσε με το Κυβερνητικό κλιμάκιο (Θανάση Κοντογεώργη – Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο – Υφυπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Μάριο Θεμιστοκλέους – Υφυπουργό Υγείας, Νίκο Ταχιάο, – Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, Δημήτρη Σταμενίτη – Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γεώργιο Στρατάκο – Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Δημήτρη Παπαγιαννίδη - Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ), στη Θεσσαλία, ενημερώνοντας τους πολίτες για το Κυβερνητικό έργο.

 

 Όπως χαρακτηριστικά δηλώνει "οι πολίτες θα κρίνουν με βάση τη λογική και δε θα παρασυρθούν από τα μεγάλα λόγια των απατηλών υποσχέσεων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης.  Πρέπει να στείλουμε στην Ευρωβουλή, ανθρώπους υπεύθυνους, με όραμα και πίστη στο κοινό Ευρωπαϊκό μας σπίτι".


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.