Τελευταίες Ειδήσεις

Στο δήμο Τύρναβου σήμερα ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας-Ανακοινώθηκε και επίσημα η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου-προπονητηρίου
Το  δήμο Τυρνάβου  επισκέφτηκε  το πρωί ο  Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  κ. Δημήτρης Κουρέτας,  συνοδευόμενος από  την  Χωρική Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού,  προκειμένου να  συζητήσουν  με τη  δημοτική αρχή για την πορεία υλοποίησης σημαντικών έργων για την περιοχή  τα οποία  γίνονται  με χρηματοδότηση της  Περιφέρειας Θεσσαλίας.

 

Στη  συνάντηση ανακοινώθηκε και επίσημα η κατασκευή του κλειστού κολυμβητηρίου διαστάσεων 25Χ10, ένα έργο το οποίο χρηματοδοτεί η Περιφέρεια.

 

Το έργο όπως ανέφερε ο Περιφερειάρχης κ. Δημήτρης Κουρέτας  θα  δημοπρατηθεί  μέσα στους επόμενους δυο μήνες και αναμένεται να είναι έτοιμο πριν από τον Φεβρουάριο του 2025.

 

Ο Δήμαρχος Τυρνάβου  κ .Στέλιος Τσικριτσής, ευχαρίστησε  την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη   για την αγαστή συνεργασία  και την χρηματοδότηση  και αυτού   του έργου  που   εξυπηρετεί τις ανάγκες   κατοίκων του δήμου.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.