Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο του προέδρου της Τ.Κ. Αγίου Δημητρίου Λάμπρου Τζιλίνη


Ως πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου του Δήμου Μετεώρων, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τις θερμότερες ευχαριστίες μου, προς τους συντοπίτες ηλεκτρολόγους Χρήστο και Παναγιώτη Γιαννάκη της εταιρίας ‘Ηλεκτροδιάσταση’, οι οποίοι με προσωπική εργασία και ανιδιοτελή προσφορά τοποθέτησαν δωρεάν λάμπες LED στον κεντρικό φωτισμό του χωριού, σε όλες τις κολώνες, στην πλατεία, καθώς και σε σημεία που υπήρχε ανάγκη.

Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό, προσφέροντας όχι μόνον αισθητική αναβάθμιση αλλά και σημαντική ενεργειακή εξοικονόμηση για την κοινότητά μας !

Επιπλέον προχώρησαν στη συντήρηση και διόρθωση των προβολέων που φωτίζουν τους ιδιαίτερους βράχους του χωριού μας , προσφέροντας έτσι ένα μοναδικό και καλαίσθητο φωτιστικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τη φυσική ομορφιά της περιοχής μας!

Η προσφορά τους αυτή αποτελεί ζωντανό παράδειγμα ανιδιοτελούς προσφοράς και αγάπης για τον τόπο μας, δείχνοντας έμπρακτα τη δύναμη της συνεργασίας και της αλληλεγγύης και αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους μας! Με απέραντη εκτίμηση και σεβασμό

ΛΑΜΠΡΟΣ ΤΖΙΛΙΝΗΣ

Πρόεδρος Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου – Δήμος Μετεώρων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.