Τελευταίες Ειδήσεις

Ήμαρτον! ΟΧΙ άλλο Απόστολο Λύτρα!


Ντελίριο παντού… ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΛΥΤΡΑΣ από το πρωί έως το βράδυ σε όποιο τηλεοπτικό κανάλι να πατήσεις στο τηλεκοντρόλ ΛΥΤΡΑ θα ακούσεις!

Όμως ξέρεις από 1η Ιουλίου τι θα συμβεί για τον κάθε εργαζόμενο Έλληνα; Γνωρίζεις μήπως που θέλουν να βάλουν στον ορεινό όγκο των Τρικάλων του Δήμου Πύλης αλλά και στα Μετέωρα, Ανεμογεννήτριες;  Κόπτεσαι καθόλου  που  θα υποβαθμίσουν την φυσική άγρια πανίδα και χλωρίδα; Σίγουρα δεν ασχολούμαστε με αυτά γιατί ως Έλληνες δεν μας ενδιαφέρουν ενώ για τον Αποστολάκη τον Λύτρα; 

Όπου στο Ίντερνετ σταθούν τα μάτια μας  κάτι θα δεις για αυτόν να μάθεις! Άλλωστε πρέπει να μάθουμε τα πάντα για τον ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΛΥΤΡΑ! Μας ενημερώνουν για την οικογένεια του, τις πρώην και νυν, για τα αμάξια του, τα σπίτια του, την χλιδάτη του ζωή αλλά και τα χρωστούμενα!!! Με λεπτομέρειες ανατριχιαστικές σαν να κάνουν διαγωνισμό για αυτό ποιος θα βγάλει και θα πει για πράγματα που ούτε καν θα φανταζόμασταν ότι μας ενδιαφέρουν και γιατί θα πρέπει άραγε όλα αυτά να τα ξέρουμε;

Η δικαιοσύνη δεν θα έπρεπε να τα επιληφθεί όλα αυτά και όχι εμείς; Τα τηλεοπτικά εντεταλμένα δικαστήρια έπιασαν δουλειά μαζί με τις δημοσιογραφικές σαπουνόπερες που βλέπουν την τηλεθέαση τους να εκτοξεύεται τώρα που το όνομα του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΛΥΤΡΑ πουλάει και δίνει μιας πρώτης τάξεως τροφή για σανοφάγους!!!

Δείτε το βίντεο στο youtube στο κανάλι expand TV και δείτε  γιατί ο Αντώνης Κούκεν απηύδησε εν μέσω πυρκαγιών που κατακαίνε για ακόμα ένα καλοκαίρι την χώρα μας ενώ εμείς καιγόμαστε… για τον Απόστολο Λύτρα!

 https://www.youtube.com/watch?v=DeN9e0oXzsk

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.