Τελευταίες Ειδήσεις

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία Τρικάλων


 --Με ομόφωνη απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας έγινε δεκτή η πρόταση της βουλευτού Μαρίνας Κοντοτόλη, για την ανακήρυξη της 28ης Φεβρουαρίου εκάστου έτους, ως ημέρα τιμής και μνήμης των 57 θυμάτων της εθνικής τραγωδίας των Τεμπών στα Τρίκαλα κι ολόκληρη τη Θεσσαλία.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, κ. Δημήτρης Κουρέτας, εξουσιοδοτήθηκε από το Περιφερειακό Συμβούλιο, ώστε να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να υλοποιηθεί η απόφασή του.

Υπενθυμίζεται ότι η βουλευτής Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Μαρίνα Κοντοτόλη είχε φέρει το θέμα στη Βουλή, με επίκαιρη ερώτηση που είχε καταθέσει προς τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών, Θεόδωρο Λιβάνιο ο οποίος ζήτησε για καθαρά τυπικούς λόγους να υποβληθεί η συγκεκριμένη πρόταση είτε και από τον Σύλλογο Γονέων Θυμάτων Τεμπών είτε και από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

 

Οι συγγενείς των θυμάτων και η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας ζητούν την πλήρη διερεύνηση του δυστυχήματος των Τεμπών και την  απόδοση ευθυνών, ώστε να μην ξαναζήσουμε τέτοια τραγωδία.

 

Η μνήμη των 57 θυμάτων πρέπει να μείνει ζωντανή και αναμένουμε για την αυτονόητη ανταπόκριση της Κυβέρνησης.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.