Τελευταίες Ειδήσεις

Τραγωδία στην Ξάνθη: Πώς έγινε το πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα – Μόλις 20-25 ετών τα 4 θύματα


Τραγικό θάνατο βρήκαν 4 νεαρά άτομα, ηλικίας 20-25 ετών, όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν συγκρούστηκε μετωπικά με ένα λεωφορείο, το πρωί της Κυριακής (16/06) στην παλιά Εθνική Οδό Ξάνθης-Καβάλας στο ύψος των Τοξοτών.


Το αυτοκίνητο κινούνταν με κατεύθυνση προς Καβάλα, και όπως αναφέρουν τα πρώτα στοιχεία που μεταδίδει το xanthi2.gr, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και «καρφώθηκε» στο λεωφορείο, με αποτέλεσμα το όχημα να “κοπεί” στα δύο και να βρουν ακαριαίο θάνατο 4 άτομα, δύο άνδρες και δύο γυναίκες.


Από τη σύγκρουση επέζησε ο συνοδηγός, που τραυματίστηκε βαριά και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ξάνθης, με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και κατάγματα.


Οι κοπέλες ήταν μια φοιτήτρια στην Κομοτηνή, με καταγωγή από τη Χαλκίδα και μια αλλοδαπή κάτοικος Ξάνθης. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η παρέα, ύστερα από βραδινή διασκέδαση, κατευθυνόταν στο Νέστο για μπάνιο, σύμφωνα με το ίδιο τοπικό μέσο.


Στο λεωφορείο το οποίο βγήκε κι αυτό εκτός δρόμου επέβαιναν αρκετοί εργαζόμενοι σε τοπική επιχείρηση και υπάρχουν τουλάχιστον έξι τραυματίες, σύμφωνα με το xanthinews.gr.


O τραγικός επίλογος γράφτηκε στο Νοσοκομείο της Ξάνθης, όπου βρέθηκε συγγενής των επιβαινόντων προκειμένου να αναγνωρίσει τις σoρούς και να ξεκινήσει η προσπάθεια αναζήτησης των οικείων τους σε Χαλκίδα και Ξάνθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.