Τελευταίες Ειδήσεις

Εντείνει την πολιτική δράση η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ , δυο βδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές

 


Σε πλήρεις προεκλογικούς ρυθμούς κινείται η ΤΕ Τρικάλων του ΚΚΕ , δυο βδομάδες πριν τις Ευρωεκλογές , έχοντας ήδη ξεκινήσει την δραστηριότητά της με περιοδείες , συσκέψεις , ομιλίες υποψήφιων ευρωβουλευτών του κόμματος αλλά και στελεχών της τοπικής οργάνωσης.

Έχοντας ως κύριο σύνθημα της προεκλογικής καμπάνιας το

« Τώρα ΚΚΕ δυνατό ! Απέναντι στις αντιλαϊκές αποφάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των κομμάτων της , στον αγώνα για την ανατροπή τους!»  το ΚΚΕ συζητά με το λαό της περιοχής μας , για τα φλέγοντα ζητήματα των Τρικάλων και της Θεσσαλίας και τον καλεί να αξιοποιήσει την πείρα της ζωής του , βλέποντας τη στάση και δράση του ΚΚΕ απέναντι στον αντιλαϊκό οδοστρωτήρα  ΕΕ και κυβερνήσεων. Τον καλεί να ψηφίσει το ΚΚΕ για να ενισχυθεί ο δρόμος της σύγκρουσης και η προοπτική   της ανατροπής !

Συγκεκριμένα :

-                    η Πόπη Μπούτα υποψήφια ευρωβουλευτής θα βρεθεί την Τετάρτη 22 Μάη , το απόγευμα στην Πηγή  ,

            όπου θα μιλήσει σε ανοιχτή εκδήλωση στις 8μμ , στο κατάστημα «Τέγος»

 

-                    η ΚΟΒ Υγείας Τρικάλων διοργανώνει εκδήλωση την Πέμπτη 23 Μάη , 7:30μμ, στο Λαογραφικό Μουσείο Τρικάλων

           ( είσοδος στο προαύλιο του πνευματικού κέντρου)   με θέμα:

«Η στρατηγική της ΕΕ στην ψυχική υγεία – Οι σχεδιασμοί της κυβέρνησης . Απαντήσεις στα αδιέξοδα που δημιουργεί ένα σύστημα που σαπίζει»

Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η Σοφία Σκλαβενίτη , μέλος του τμήματος υγείας- πρόνοιας της Κεντρικής Επιτροπής  του ΚΚΕ-ψυχολόγος –ψυχοθεραπεύτρια.

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις εκπροσώπων τοπικών φορέων

 

-                    η ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ την Πέμπτη 23 Μάη ,7μμ στην ταβέρνα «Δουρείους» -δίπλα στο κτελ στην Καλαμπάκα – διοργανώνει ανοιχτή συζήτηση για τη θέση και το μέλλον των αυταπασχολούμενων και μικρομεσαίων ΕΒΕ απέναντι στην πολιτική ΕΕ και κυβερνήσεων. Θα μιλήσει η Μαριλένα Χαχάμη , μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του Κόμματος.

 

-                    επίσης η ΚΟΒ Καλαμπάκας του ΚΚΕ την Πέμπτη 23 Μάη  διοργανώνει περιοδεία από τις 7:30 μμ στην Περιστέρα & Σαρακίνα , ενώ στις 9μμ ανοιχτή-εκδήλωση συζήτηση στη Βασιλική . Θα μιλήσει ο Γιάννης Τσιούτρας , μ΄λος της Κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ * του τμήματος Αγροτικής Οικονομίας & Πολιτικής  της ΚΕ του ΚΚΕ

 

 

 

Η  κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κόμματος στα Τρίκαλα ,

          θα πραγματοποιηθεί  την   Παρασκευή 31 Μάη  με κεντρικό ομιλητή το Γιώργο Μαρίνο ,

            μέλος του ΠΓ της ΚΕ –βουλευτή Ευβοίας

 

Το Εκλογικό Περίπτερο του Κόμματος λειτουργεί καθημερινά στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στα Τρίκαλα

Επικοινωνία : τηλ 24310 25404 , e-mail : ne.trikala.kke@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.