Τελευταίες Ειδήσεις

Κίνηση Ανασυγκρότησης Φαρκαδόνας: Ικανοποιητική η συνάντηση με Σκρέκα


Το Σάββατο 11/05/24  μέλη της επιτροπής «ΚΙΝΗΣΗΣ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» συνάντησαν τον Υπουργό Ανάπτυξης κ. Κώστα Σκρέκα στο γραφείο του.

Η συνάντηση διήρκησε περίπου 2 ώρες και αναλύθηκαν όλα τα αιτήματα της «ΚΙΝΗΣΗΣ»

με τον Υπουργό να αναγνωρίζει την αναγκαιότητα επίλυσης όλων των αιτημάτων και  να έχει την διάθεση να συζητήσει και να αναλύσει ακόμη και τα αιτήματα που δεν είναι της αρμοδιότητάς του, διαβεβαιώνοντας τα μέλη της επιτροπής ότι θα τα αναδείξει στους αρμόδιους Υπουργούς.

Πάνω στα αιτήματα  που έχει βάλει η «ΚΙΝΗΣΗ» και αφορούν το υπουργείο του, μας είπε.

  • Για το πρώτο και πιο σημαντικό αίτημα της «ΚΙΝΗΣΗΣ» που θα δώσει ξανά πνοή στον μαραζωμένο οικονομικά τόπο μας  και αφορά την επανασύσταση της ΒΙΠΑ Φαρκαδόνας, ότι βαδίζουμε με πολύ σταθερά βήματα προς την ολοκλήρωση του σχεδίου ανασύστασή της.
  • Την ενίσχυση των πληγέντων επιχειρήσεων της περιοχής με αναπτυξιακά προγράμματα, έτσι ώστε να μπορέσουν να εκσυγχρονιστούν και να είναι ανταγωνιστικές στις νέες συνθήκες.

Τέλος μας  ανακοίνωσε ότι σε λίγες μέρες ανοίγει μέσω του Υπουργείου Ανάπτυξης ένα ειδικό σχήμα στήριξης των μικρών επιχειρήσεων της περιοχής, οι οποίες μπορεί να μην έχουν πληγεί αλλά λόγω των δυσμενών συνθηκών που επικρατούν στο τόπο μας μετά την επέλαση του DANIEL,έχουν μεγάλη απώλεια τζίρου.

Η «ΚΙΝΗΣΗ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΦΑΡΚΑΔΟΝΑΣ» θεωρεί ότι μετά την εποικοδομητική  συνάντηση με τον κ. Σκρέκα εγκαινιάζει ένα νέο κύκλο επαφών, που είμαστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει στο να βρούνε λύση τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τόπος μας.

.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.