Τελευταίες Ειδήσεις

« Οδηγώντας την Κτηνοτροφία σε Νέα Εποχή»


Η πραγματοποίηση της ενημερωτικής ημερίδας με θέμα « Η Ανάπτυξη της Κτηνοτροφίας στην περιοχή μας» ,υπό την αιγίδα του Δήμου Μετεώρων και της Αναπτυξιακής Τρικάλων Α.Α.Ε.Ο.Τ.Α.- ΚΕΝΑΚΑΠ Α.Ε., αποτελεί μια εξαιρετικά θετική και ζωτικής σημασίας πρωτοβουλία για την περιοχή μας.

Σε μια εποχή όπου η αγροτική ανάπτυξη και η βιώσιμη κτηνοτροφία είναι κεντρικοί άξονες για την οικονομική ευημερία και την κοινωνική συνοχή ,τέτοιου είδους δράσεις αναδεικνύουν τη σημασία της υπεύθυνης και στοχευμένης ενημέρωσης.

Οι κτηνοτρόφοι μας αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της τοπικής οικονομίας και η παροχή σύγχρονων γνώσεων και εργαλείων μέσω τέτοιων ημερίδων τους ενισχύει να προσαρμοστούν στις νέες τεχνολογίες και πρακτικές.

Από πολιτικής άποψης ,τέτοιες δράσεις αποδεικνύουν την ενεργό εμπλοκή των τοπικών αρχών στην επίλυση των προβλημάτων και την προώθηση των συμφερόντων των πολιτών .

Δείχνουν ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν περιορίζεται μόνο σε διοικητικές αρμοδιότητες ,αλλά παίζει καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση ενός ευνοϊκού περιβάλλοντος για την ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.