Τελευταίες Ειδήσεις

Λαμία: Νέα στοιχεία για τη φωτιά στο εργοστάσιο με τα χαλασμένη γεύματα – Ο αυτόπτης μάρτυρας και το ανοιχτό ενδεχόμενο του εμπρησμού


Συνεχίζονται οι έρευνες από τη Διεύθυνση Εμπρησμών για τα αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά στο εργοστάσιο της εταιρείας που συσκεύαζε τα χαλασμένα γεύματα με τον σταφυλόκοκκο, τα οποία δίνοντας σε μαθητές στη Λαμία.

Υπενθυμίζεται ότι το εργοστάσιο είχε προμηθεύσει τα σχολικά γεύματα από τα οποία προκλήθηκε μαζική τροφική δηλητηρίαση σε τουλάχιστον 63 μαθητές επτά σχολείων της Λαμίας. Σε δέκα από τα δείγματα που εστάλησαν στον ΕΟΔΥ εντοπίστηκε το επικίνδυνο βακτήριο του σταφυλόκοκκου.

Στο μικροσκόπιο των Αρχών έχει μπει το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στις κτιριακές εγκαταστάσεις αλλά και στον περιβάλλοντα χώρο.

ΛΑΜΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Ο αστυνομικός συντάκτης του MEGA, Μαρίνος Αλειφέρης μετέφερε πληροφορίες για το πού οδηγούνται οι έρευνες της πυροσβεστικής για τη φωτιά που ξέσπασε στο εργοστάσιο, με το ενδεχόμενο του εμπρησμού να είναι ανοιχτό.

Στα νέα στοιχεία της υπόθεσης συγκαταλέγεται η ύπαρξη αυτόπτη μάρτυρα τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Μάλιστα, φαίνεται ότι το συγκεκριμένο άτομο ήρθε σε επαφή είτε με την αστυνομία είτε με την πυροσβεστική.

Ωστόσο, η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε καθυστερημένα σε σχέση με το ξέσπασμα της φωτιάς, ενώ ύποπτη είναι και η πολύ γρήγορη επέκταση της φωτιάς.

ΛΑΜΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ

Όπως αναφέρθηκε στο Mega, φαίνεται πως τελικά η επιχείρηση διαθέτει κάμερες οι οποίες έχουν καταγράψει εκρήξεις, ωστόσο δεν υπάρχει εικόνα από το σημείο που ξεκίνησε η πυρκαγιά. Επίσης, όπως έγινε γνωστό, το μισό κτίριο διέθετε πυρασφάλεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.