Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο της Αντιδημάρχου Πολιτισμού – Παιδείας Λίλας Μπαντέκα– Νάνη σε όσους συνέβαλαν στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Μάχης της Καλαμπάκας»


Ως δημοτική αρχή θέσαμε πρωταρχικό μας στόχο την ανάδειξη των ιστορικών γεγονότων που συνδέονται με τον τόπο μας και την απόδοση τιμών που αρμόζουν, στα πρόσωπα που συνδέονται με αυτά.

Για πρώτη φορά, μετά από 170 ολόκληρα χρόνια, γιορτάσαμε την ιστορική Μάχη της Καλαμπάκας με διήμερες εκδηλώσεις.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, όλους όσοι ενστερνίστηκαν αυτή μας την προσπάθεια και τίμησαν με την παρουσία τους τις εν λόγω εκδηλώσεις.

Ø  Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον φιλόλογο κ. Σπυρίδωνα Βλιώρα, για την εξαιρετική παρουσίαση των γεγονότων της Θεσσαλικής Επανάστασης και κυρίως της Μάχης της Καλαμπάκας και του πρωτεργάτη της Στρατηγού Χριστόδουλου Χατζηπέτρου.

Ø  Στους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς όλων των δημοτικών σχολείων της πόλης, καθώς και του 2ου Γυμνασίου. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στη διεύθυνση, τους εκπαιδευτικούς και κυρίως στους μαθητές που συνόδευσαν τη Σημαία του Γενικού Λυκείου Καλαμπάκας, παρ’ όλο το βεβαρημένο πρόγραμμά τους λόγω των πανελληνίων εξετάσεων.

Ø  Στο Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού.

Ø  Στη φιλαρμονική του Δήμου Μετεώρων και τη μαέστρο της, για την παρουσία τους και την απόδοση τιμών στον εορτασμό της Μάχης της Καλαμπάκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.