Τελευταίες Ειδήσεις

« Δήμος Μετεώρων : Μια εβδομάδα Προόδου, Πνευματικότητας Και Πολιτιστικής Αναγέννησης»



( Οι Δράσεις της Δημοτικής Αρχής Μετεώρων από 20-05 έως 26-05-2024

     Με το Εκλεκτικό Βλέμμα και την Υπογραφή του Ειδικού Συνεργάτη

                                   Του Δημάρχου κ. Κώστα Πρεβέντη)

Από τις 20 έως τις 26 Μαϊου 2024 ,ο Δήμος Μετεώρων πρωτοστατεί με μια σειρά από αξιέπαινες δράσεις και πρωτοβουλίες ,αποδεικνύοντας την αφοσίωση της δημοτικής αρχής στην πρόοδο και την ευημερία της περιοχής.

Στις 22 Μαϊου ,η ΔΕΥΑΜ ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των εργασιών ολικής αποκατάστασης του δικτύου ύδρευσης στους οικισμούς της Κρανιάς. Πρόκειται για μια σημαντική αναβάθμιση  που υπογραμμίζει την προσήλωση του Δήμου στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των κατοίκων ,εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη πρόσβαση σε καθαρό και ασφαλές νερό.

Παράλληλα ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος βρέθηκε στο Άγιο Όρος ,μια εμπειρία που ο ίδιος περιέγραψε ως Αναγεννητική! Μετά το πέρας της επίσκεψης ,δήλωσε: «Επιστρέφουμε αναγεννημένοι», ,αναδεικνύοντας την πνευματική ανανέωση που προσφέρει αυτός ο ιερός τόπος και τη σημασία της πνευματικότητας και της σύνδεσης με τις παραδόσεις μας

Στις 23 Μαϊου ,πραγματοποιήθηκε η συνάντηση των Πολιτιστικών Συλλόγων του δήμου, με αφορμή την οργάνωση της μεγάλης γιορτής « Το Αντάμωμα των Συλλόγων»!  Η εκδήλωση αυτή προγραμματίζεται να φέρει κοντά όλους τους συλλόγους ,ενισχύοντας τη συνοχή και την αλληλεγγύη της τοπικής μας κοινωνίας ,ενώ παράλληλα θα προβάλλει τις πλούσιες πολιτιστικές παραδόσεις μας.

24 Μαϊου 2024: Υποδοχή Σέρβων Δημοσιογράφων στην Καλαμπάκα

Το Σαββατοκύριακο ,η Καλαμπάκα είχε την τιμή να φιλοξενήσει μερικούς από τους καλύτερους Σέρβους δημοσιογράφους στο πλαίσιο ενός ταξιδιού εξοικείωσης . Η πρωτοβουλία αυτή ,που υλοποιήθηκε για πρώτη φορά ,έχει ως στόχο να καταστήσει τους επισκέπτες πρεσβευτές της περιοχής μας στη χώρα τους. Μέσω αυτής της δράσης ,αναμένεται να ενισχυθεί η τουριστική προβολή και η διεθνής αναγνώριση των Μετεώρων, συμβάλλοντας στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής  μας.

25 Μαϊου 2024: Συνάντηση Δημάρχου με τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τους προέδρους όλων των τοπικών κοινοτήτων του δήμου για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τις κοινότητες, αναδεικνύοντας την αφοσίωση της δημοτικής αρχής στην επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και την προώθηση της ανάπτυξης σε κάθε γωνιά του δήμου. Μέσα από τον ανοιχτό διάλογο και τη συνεργασία ,ο Δήμαρχος επιδιώκει να ενισχύσει την αποτελεσματικότητα των παρεμβάσεων και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής των κατοίκων.

Τέλος χθες ο δήμος Μετεώρων και η πόλη της Καλαμπάκας υποδέχθηκαν τον Υπουργό Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών κ. Κωστή Χατζηδάκη . Ο υπουργός επισκέφθηκε την περιοχή και είδεαπό κοντά το μεγάλο πρόβλημα που αποτελεί  το νέο σχέδιο πόλεως ,προσφέροντας την υποστήριξή του  και αναζητώντας λύσεις σε συνεργασία με την δημοτική αρχή.

Με αυτές τις πρωτοβουλίες ,η Δημοτική Αρχή του Δήμου Μετεώρων επιβεβαιώνει την αδιάκοπη προσπάθειά της για την πρόοδο και την ευημερία της περιοχής μας.

Κάθε δράση αποτελεί ένα  βήμα προς τη δημιουργία ενός δήμου που όλοι μας θα μπορούμε να είμαστε περήφανοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.