Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση εργασίας του Χρήστου Τριαντόπουλου με τους Προέδρους και στελέχη των ΔΕΕΠ ΝΔ Θεσσαλίας.


Την Κυριακή 14 Απριλίου πραγματοποιήθηκε στο Βόλο ,  συνάντηση εργασίας μεταξύ του Υφυπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Χρήστου Τριαντόπουλου και των Προέδρων καθώς  και στελεχών των ΔΕΕΠ Θεσσαλίας της ΝΔ.

Από τα Τρίκαλα συμμετείχε ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Γιάννης Κουτσονάσιος , καθώς και ο Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού Θεσσαλίας Γιώργος Κυριάκης.
Ο κ. Τριαντόπουλος μετά την συνάντηση δήλωσε τα εξής:
"Σήμερα, στο Βόλο, πραγματοποιήσαμε συνάντηση εργασίας με τη συμμετοχή των Προέδρων και στελεχών των ΔΕΕΠ ΝΔ Θεσσαλίας στο  πλαίσιο ενημέρωσης για τα μέτρα στήριξης που εφαρμόσαμε από την πρώτη στιγμή προς πληγείσες επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους στη Θεσσαλία, μετά τα ακραία πλημμυρικά φαινόμενα του Σεπτεμβρίου. Στη διάρκεια της συνάντησης μας είχαμε την ευκαιρία να αναλύσουμε την πορεία υλοποίησης του σχεδίου στήριξης και αποκατάστασης, αλλά και να συζητήσουμε για τα επόμενα βήματα, συντονισμένα και σε συνεργασία με τους εμπλεκόμενους φορείς, με στόχο την ανάκαμψη των πληγεισών περιοχών της Περιφέρειας μας. Συνεχίζουμε, ενωμένοι και πάντα στην πρώτη γραμμή για το καλό του τόπου μας".

...

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.