Τελευταίες Ειδήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης «Θα ξανακάνουμε μπλε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές»

 


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει στην έναρξη του συνεδρίου της ΝΔ που γίνεται στο Ζάππειο Μέγαρο από σήμερα (5/4/24) μέχρι τις 7 του μήνα…


«Θα ξανακάνουμε μπλε όλη την Ελλάδα στις ευρωεκλογές» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην έναρξη της ομιλίας του την ώρα που δεχόταν θερμό χειροκρότημα. «Η φλόγα του γαλάζιου πυρσού καίει στις καρδιές μας και φωτίζει το αύριο» πρόσθεσε.


«Πολλά θα είναι που σφράγισαν την πορεία του καθενός. Για μένα είχαν μεγάλη επιρροή επάνω μου οι σκέψεις και οι συμβουλές που άκουσα από τον Παύλο Μπακογιάννη»…


«Η Ελλάδα μπήκε σε τροχιά προόδου»

«Την πρώτη τετραετία βρεθήκαμε αντιμέτωποι με τεράστια εμπόδια… Κι όμως! Μέσα σε 4 χρόνια η εθνική ρότα άλλαξε, βάζοντας την Ελλάδα για τα καλά σε τροχιά προόδου» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Η Ελλάδα του 2024 αρχίζει να προσεγγίζει τις προηγμένες χώρες της Ευρώπης» είπε ο πρωθυπουργός. «Ξέρουμε ότι η ακρίβεια πιέζει τα νοικοκυριά. Τα πράγματα αργά αλλά σταθερά γίνονται καλύτερα».


«Μέσος μισθός στα 1.500 ευρώ, κατώτατος μισθός στα 950 ευρώ θα υλοποιηθεί από αυτή την κυβέρνηση».


Για τα εθνικά ζητήματα

«Στα κούφια λόγια δήθεν πατριωτών απαντάμε με πράξεις. Με ένα τολμηρό σχέδιο για τις ένοπλες δυνάμεις του 2030. Επίσης η δυναμική διπλωματία κάνει καθοριστικές συμφωνίες με γείτονες και περιορίζει την επιρροή όσων αμφισβητούν τα εθνικά μας δίκαια».


«Να μιλάς για πατρίδα και θρησκεία ενώ πουλάς κηραλοιφές και δήθεν χειρόγραφα του Χριστού συνιστά πράξη μέγιστης πολιτικής εξαπάτησης» είπε με νόημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


«Το κόμμα μας είναι ένα κόμμα λαϊκό και κοινωνικό, έχοντας στο επίκεντρο τον κάθε πολίτη ξεχωριστά».


«Ναι, η ΝΔ είναι η μόνη πραγματική παράταξη όλων των Ελληνίδων και όλων των Ελλήνων».


«Ο ρεαλισμός είναι η καλύτερη απάντηση στον λαϊκισμό»!


«Οι μεταρρυθμίσεις ξεβολεύουν μερικούς… Θα συνεχιστούν»

«Τις παθογένειες τόσων δεκαετιών καλείται να ξεριζώσει η δεύτερη θητεία μας… Οι μεταρρυθμίσεις ξεβολεύουν μερικούς αλλά θα ευνοήσουν τους πολλούς και για αυτό θα συνεχιστούν».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.