Τελευταίες Ειδήσεις

Βαφτίζει την κορούλα του ο Κώστας Φορτούνης


Χαρές και γλέντια για την οικογένεια του Κώστα Φορτούνη το καλοκαίρι καθώς έχει ήδη προγραμματιστεί η βάπτιση της μικρής του κορούλας.

Όπως αναφέρουν ασφαλείς πληροφορ;ieς του "meteoravoice" η πριγκίπισσα του Καλαμπακιώτη Άσσου-Αρχηγού του Ολυμπιακού θα κάνει το...μπανάκι της στην κολυμβήθρα στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα και θα πάρει το όνομα Ανδριάνα στο όνομα του παππού της-πεθερού του Κώστα Φορτούνη-που πλέει σε πελάγη ευτυχίας μαζί με την σύζυγό του Ιωάννα Καταραχιά.

Βέβαια για τους κουμπάρους και την εκκλησία όπου θα τελεστεί το μυστήριο θα σας ενημερώσουμε σχετικά σε επόμενη ανάρτηση ενώ θα πρέπει να πούμε πως ο έτερος παππούς Σπύρος Φορτούνης βρίσκεται στο στάδιο εντατικής αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υπεβλήθη στο γόνατο ώστε να είναι πανέτοιμος για τις ντρίπλες-παλιός άσσος του ποδοσφαίρου γάρ- χορού στην βάφτιση της εγγονούλας του.

Στο μεταξύ ο Κώστας Φορτούνης μετά το αγώνα με την Φενέρμπχτσέ δήλωσε χαρούμενος που κάνει περήφανη την οικογένειά του έχοντας αγκαλιά τον γιό του...

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-2 τη Φενέρμπαχτσε στο πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά του Conference League, χάρη σε μία φοβερή εμφάνιση του Κώστα Φορτούνη, που ήταν ο MVP της αναμέτρησης.

Πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με υπέροχο τρόπο και κάνοντας την ασίστ για το δεύτερο, ο Φορτούνης έκρινε το παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε υπέρ του Ολυμπιακού και μετά το τέλος, εμφανίστηκε αγκαλιά με το γιο του για δηλώσεις, σε μία ωραία στιγμή στο “Καραϊσκάκης”.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.