Τελευταίες Ειδήσεις

👉#1η ΜΟΤΟΒΟΛΤΑ ΜΟΛΕΚ 2024 #SaveTheDate – ➡️Κυριακή 28 Απριλίου 2024
Η ΜΟ.ΛΕ.Κ ανακοινώνει την 1η ΜΟΤΟΒΟΛΤΑ της για το 2024 στις 28/4/2024 , ημέρα Κυριακή με προορισμό την Ιτέα Φωκίδας ..
Με αφετηρία την Πλατεία Δημαρχείου της πόλης μας , θα ξεκινήσουμε στις 9:30 για τον 1ο προορισμό που είναι τα Καμένα Βούρλα .. Θα κινηθούμε από το παλιό Εθνικό Οδικό Δίκτυο έως και την πόλη της Λαμίας και έπειτα στην Νέα Εθνική Οδό έως τα Καμένα Βούρλα (Καλαμπάκα – Καρδίτσα – Δομοκός – Λαμία - Καμένα Βούρλα με διάρκεια διαδρομής 2:15).
➡️Εκεί θα πραγματοποιηθεί στάση μίας (1) ώρας για καφέ και ξεκούραση .
Κατόπιν θα κινηθούμε και πάλι στην Ν.Ε.Ο έως το Κάστρο Βοιωτίας και στην συνέχεια θα πάμε δυτικά ακολουθώντας το επαρχιακό Οδικο Δίκτυο, (Κάστρο – Λιβαδειά – Δίστομο – Ιτέα με διάρκεια διαδρομής 2:00 ώρες).
Στην Ιτέα , που είναι και ο τελικός προορισμός μας , θα παραμείνουμε για δύο (2) ώρες για φαγητό και ξεκούραση.
Επιστρέφοντας θα οδηγήσουμε την διαδρομή Ιτέα – Μπράλος – Λαμία και θα μπούμε στον αυτοκινητόδρομο Ε65 . Η συνολική διάρκεια της βόλτας είναι 580 χλμ. για τα οποία θα χρειαστούμε 10 ώρες μαζί με τις απαραίτητες στάσεις .
**** Τα μέλη και οι φίλοι που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στην κυριακάτικη Μότο βόλτα που διοργανώνει η ΜΟ.ΛΕ.Κ στις 28/4 στην Ιτέα Φωκίδας , μπορούν να προσέλθουν στα γραφεία της Λέσχης την Τρίτη 23 Απριλίου (μετά τις 20:30) για να ενημερωθούν σχετικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.