Τελευταίες Ειδήσεις

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Αγναντιά


Πραγματοποιήθηκε στην Αγναντιά Καλαμπάκας σεμινάριο παροχής πρώτων βοηθειών, καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης(ΚΑΡΠΑ) και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή παρουσία του ιατρού κ. Αθανάσιου Ρουστάνη.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Δ. Μετεώρων, κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο και τον ιατρό – πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δ. Μετεώρων κ. Αθανάσιο Ρουστάνη για τη συμβολή τους στην πραγματοποίηση του σεμιναρίου, το προσωπικό του ΕΚΑΒ, κ. Βασίλη Ρακοβίτη και κ. Νίκο Βράντζα καθώς και τους εκπαιδευόμενους της σχολής ΣΑΕΚ Γ.Ν.Τ στην ειδικότητα ΔΙΑΣΩΣΤΗΣ-ΠΛΗΡΩΜΑ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ κ. Δημήτρη Σιούτα και κ. Μαργαρίτα Χαχάμη για την άψογη παρουσίαση και την άμεση αλληλεπίδραση με τους παρευρισκόμενους.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συγχωριανό μου, Τσέκλημα Βασίλειο για τη δωρεά ενός εξωτερικού απινιδωτή, ενός lifevac home kit(συσκευή αντιμετώπισης πνιγμού)και άλλων χρήσιμων ειδών πρώτων βοηθειών που συμβάλλουν στην άμεση αντιμετώπιση μικροτραυματισμών.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν τόσο μεγάλη και αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξη αποδεικνύοντας πως ανεξαρτήτως ηλικίας ο καθένας από εμάς ενδιαφέρεται για την απόκτηση νέων γνώσεων και δεξιοτήτων που συνεισφέρουν στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής μας.

Τόσο ο απινιδωτής όσο και τα υπόλοιπα είδη πρώτων βοηθειών έχουν τοποθετηθεί σε εμφανές σημείο στην πλατεία του χωριού ώστε να είναι πάντα διαθέσιμα σε οποιονδήποτε τα χρειαστεί.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Αγναντιάς,
Παππάς Βασίλειος

    

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.