Τελευταίες Ειδήσεις

« Η ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ»


Του Κώστα Πρεβέντη

                ( Αποδοχή της πρότασης για ανακατασκευή της γέφυρας

                                                      Διάβας)

 

 

            Ο δήμαρχος του δήμου Μετεώρων κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος , με τον εκκωφαντικό τρόπο που επέλεξε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα της πληγείσης γέφυρας της Διάβας ανέδειξε -εκ του αποτελέσματος -την ικανότητά του και τη διαχειριστική του επιδεξιότητα.

Με μια συνδυαστική προσέγγιση από φυσικές ανάγκες και πολιτική διαπραγμάτευση ,κατάφερε όχι μόνο να πείσει τον αρμόδιο υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Ταχιάο, αλλά και να καταλήξει σε μια λύση που εξυπηρετεί τόσο την κοινότητα Διάβας ,όσο και την ευρύτερη περιοχή.

Η αναγνώριση ως ενδεδειγμένη λύση  την ανακατασκευή της πληγείσης γέφυρας δεν προήλθε απλώς από μια πειστική παρουσίαση του δημάρχου ,αλλά και από την εμπιστοσύνη που κατάφερε να εμπνεύσει στον υφυπουργό ,παρέχοντάς του τα απαραίτητα επιχειρήματα και δεδομένα που υποστήριζαν την πρότασή του!

Η κομψή αλλά ανυποχώρητη αντίδραση έπεισε τον υφυπουργό πως είναι καιρός να βάλουμε τέλος σ’ αυτό το δράμα . Η γέφυρα της Διάβας είπε χρειάζεται ανακατασκευή και αυτή η απόφαση δεν αφήνει χώρο για διαπραγμάτευση.

Αυτή η αποφασιστικότητα ανάγκασε τον υφυπουργό να συμφωνήσει, περνώντας το μήνυμα πως ο δήμος Μετεώρων τολμά να ονειρεύεται και να πραγματοποιεί τα όνειρά του.

Τα συγχαρητήριά μου προς τον κ. Αβραμόπουλο δεν είναι μόνο επειδή κατάφερε να πείσει και να προωθήσει τη σημαντική αυτή λύση ,αλλά και για το όραμα και την αποφασιστικότητά του να κάνει το δήμο καλύτερο για όλους τους δημότες!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.