Τελευταίες Ειδήσεις

Πανηγυρική εκλογή Αβραμόπουλου στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης




Ισχυροποιείται η παρουσία  του Δήμου Μετεώρων στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας

 

Την πανηγυρική του εκλογή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης εξασφάλισε ο Δήμαρχος Μετεώρων και Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος. Η εκλογή του κ. Αβραμόπουλου δυναμώνει τη θέση και την παρουσία του Δήμου Μετεώρων στα θεσμικά όργανα των Δήμων και παράλληλα τον φέρνει πιο κοντά στα κέντρα αποφάσεων σε μια προσπάθεια να αποκτήσει ο Δήμος Μετεώρων μεγαλύτερη εξωστρέφεια και δυναμική εκπροσώπηση. 

 

Μετά το πέρας της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων  των αρχαιρεσιών που διεξήχθησαν στο πλαίσιο της 33ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Δ.Ε.Υ.Α. ο Δήμαρχος Μετεώρων τόνισε τα εξής:

 

«Θα ήθελα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω τους συναδέρφους αυτοδιοικητικούς από όλη την Ελλάδα που με εξέλεξαν στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης. Προέρχομαι από ένα μικρό πληθυσμιακά αλλά πολύ μεγάλο σε έκταση Δήμο και είναι μεγάλη τιμή για εμένα η εκλογή μου σε αυτή τη σημαντική θέση.  Ο Δήμος Μετεώρων επανέρχεται και πάλι με ισχυρή εκπροσώπηση στον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας. Βρισκόμαστε σε μια κρίσιμη στιγμή όπου το επόμενο διάστημα θα ληφθούν σημαντικές αποφάσεις για τον τρόπο λειτουργίας των Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και γενικότερα της διαχείρισης του νερού. Για εμένα έχει πολύ μεγάλη αξία ότι έγινε αποδεκτή η πρόταση μου ώστε η επόμενη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης – Αποχέτευσης να διεξαχθεί στα Μετέωρα, καθώς η περιοχή μας και γενικότερα οι δήμοι της Θεσσαλίας μετά τις πρωτοφανείς πλημμύρες του Σεπτεμβρίου βιώνουμε σημαντικά προβλήματα όσο αφορά την ύδρευση πολλών χωριών μας. Είμαστε εδώ ενώνουμε τις φωνές και τις δυνάμεις μας προκειμένου να διεκδικήσουμε και να πετύχουμε όλες εκείνες τις λύσεις που θα μας κάνουν πρωταγωνιστές των εξελίξεων και θα οδηγήσουν τις τοπικές μας κοινωνίες σε ένα καλύτερο αύριο».

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.