Τελευταίες Ειδήσεις

Νίκος Πλακιάς: “Παιδιαρίστικες δικαιολογίες” οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού για το μπάζωμα


Δεν έχει τέλος η οργή για τους συγγενείς των θυμάτων του δυστυχήματος των Τεμπών, μετά και το κλείσιμο της εξεταστικής επιτροπή και το πόρισμα που εξέδωσε η Νέα Δημοκρατία. Σήμερα, ήρθε να προστεθεί σε όλο αυτό και τα όσα δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριακός Μητσοτάκης για το μπάζωμα στο τόπο του δυστυχήματος.


Οργισμένη ήταν η αντίδραση μέσω facebook του Νίκου Πλακιά, πατέρα της Θώμης και της Χρύσας, αλλά και θείου της Αναστασίας.


«Βγήκε και ο πρωθυπουργός σήμερα να πάρει θέση για το μπάζωμα, μετά από 12 μήνες. Εμείς έχουμε φτάσει στο Ω και αυτοί είναι ακόμη στο Α. Τόσο τους έχει επηρεάσει το θέμα των Τεμπών που είναι εντελώς ανενημέρωτος, μέχρι και ο πρωθυπουργός της χώρας, και προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες εναντίον στελεχών του με παιδιαρίστηκες δικαιολογίες.


Καλά λέει ότι έπρεπε να σηκωθούν τα βαγόνια, αλλά έπρεπε να τα μετακινήσουν 15 χιλιόμετρα μακριά στο κουλούρι; ή έπρεπε να τα εναποθέσουν πιο δίπλα εκεί, μιας και ο χώρος είναι τεράστιος, και να περιφραχτεί ο χώρος για όσο διάστημα έπρεπε, άσχετα αν ήτανε μήνες, μέχρι να ψαχτεί και το τελευταίο αντικείμενο που υπήρχε εκεί και να απομακρυνθούν σταδιακά σε άλλο μέρος.


Και πώς έγινε όλο αυτό το μπάζωμα και η απομάκρυνση των βαγονιών χωρίς εισαγγελική παρουσία; Ας μας απαντήσει κάποιος από όλους αυτούς τους άχρηστους που βγαίνουν και λένε ότι τους κατέβει χωρίς ούτε ένας από αυτούς να περάσει από το μέρος εκεί, έστω να ανάψει ένα κερί στα παιδιά μας και όχι να δει τον χώρο, γιατί πραγματικά δεν έχει πάει κανένας τους.Αλήθεια πώς είναι δυνατόν εγώ, ένας ταβερνιάρης, να ξέρω πολλά περισσότερα από όλους τους. Καλύτερα λοιπόν να το βουλώσουν και να σωπάσουν μιας και είναι πρόβατα. Εγώ όμως είμαι λύκος και θα ουρλιάζω για το άδικο των παιδιών μας


Όταν ακουμπούσατε τα χέρια των μανάδων στα Τρίκαλα, όταν σας επισκέφτηκαν και πρωθυπουργέ κύλησε ένα δάκρυ στα μάτια σας, μάλλον θα σας είχε μπει κάποιο σκουπιδάκι από τα τόσα που σας περιτριγυρίζουν γύρω γύρω. Και να γνωρίζετε ότι η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας.


Με καθόλου σεβασμό, Πλακιάς Νίκος, πατέρας τριών παιδιών που τα δολοφόνησαν στα Τέμπη στις 28/02/23.»


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.