Τελευταίες Ειδήσεις

Με ενεργό ρόλο ο Γιώργος Τσιάκαλος στις διαδικασίες του ΣΥΡΙΖΑ


Ενεργό συμμετοχή στις πρόσφατες εσωκομματικές διαδικασίες για την ανάδειξη της νέας ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, είχε το στέλεχος του κόμματος Γιώργος Τσιάκαλος, κινητοποιώντας αρκετό κόσμο για να προσέλθει να ψηφίσει.

Οι παρεμβάσεις Τσιάκαλου είχαν ως αποτέλεσμα να έρθουν πολλά μέλη, στελέχη και απλοί ψηφοφόροι στις εσωκομματικές κάλπες, με τον ίδιο να παραμένει σταθερά στο πλευρό του Προέδρου Στέφανου Κασσελάκη, με τον οποίο ανταλλάσσουν συχνά απόψεις για διάφορα θέματα που απασχολούν την ελληνική κοινωνία (εργασιακά, ακρίβεια, εκπαιδευτικά με έμφαση στις συνέπειες της καταστροφικής πλημμύρας Daniel στην περιοχή μας).

Αν θα έπρεπε να απονείμουμε εύσημα αυτή την περίοδο σε κάποια πολιτικά στελέχη, τότε ένας από αυτούς θα ήταν σίγουρα και ο Γιώργος Τσιάκαλος, που διακρίνεται για τον ενωτικό του λόγο και αγώνα και την προώθηση των θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ. Όλα αυτά αναγνωρίζονται πλέον και από την Κουμουνδούρου, καθότι στο εσωτερικό του κόμματος γνωρίζουν την αγωνιστικότητα του, όσο και την αδιαπραγμάτευτη εντιμότητα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.