Τελευταίες Ειδήσεις

ΔΙΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ" ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΜΕ ΠΕΝΤΕ (5) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ


Μια σπάνια διεπιστημονική - ενημερωτική εκδήλωση με την συμμετοχή πέντε (5) κορυφαίων Πανεπιστημιακών Καθηγητών και θέμα "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ" θα πραγματοποιήσει την Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στις 8 το βράδυ ο Ιστορικός Σύλλογος « ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΡΙΟΥ ΧΡΟΝΙΩΝ ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ » σε συνδιοργάνωση με το ΔΗΜΟ ΤΡΙΚΚΑΙΩΝ.

 

Στην εξαιρετική αυτή εκδήλωση θα συμμετάσχουν ο καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας κ. Γουργουλιάνης Κώστας, τ. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, η κ. Ψαλτοπούλου Ντόρα καθηγήτρια Θεραπευτικής, Επιδημιολογίας και Προληπτικής Ιατρικής στην Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο καθηγητής Ψυχιατρικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Τζαβέλλας Ηλίας, η αναπληρώτρια καθηγήτρια του τμήματος Επιστήμης, Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού κ. Δελή Χαρά και η κ. Γκορτζή Όλγα καθηγήτρια Χημείας και Τεχνολογίας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, τ. Πρόεδρος του Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

    Τα θέματα των ομιλιών των καθηγητών έχουν ως εξής:

Δρ. Γουργουλιάνης Κωνσταντίνος, Καθηγητής ΠΘ

Θέμα ομιλίας: Λοιμώξεις του αναπνευστικού και Διατροφή

 

Δρ. Ψαλτοπούλου Ντόρα, Καθηγήτρια ΕΚΠΑ

Θέμα ομιλίας: Διατροφή και Καρκίνος

 

Δρ. Τζαβέλλας Ηλίας, Aν. Καθηγητής ΕΚΠΑ

Θέμα ομιλίας: Αλκοόλ ως μέρος της διατροφής

 

Δρ. Δελή Χαρά, Καθηγήτρια, Αν. Καθηγήτρια ΠΘ

Θέμα ομιλίας: Οξειδωτικό Στρες, Άσκηση και Συμπληρώματα Διατροφής

 

Δρ. Όλγα Γκορτζή, Καθηγήτρια ΠΘ 

Θέμα ομιλίας: Έρευνα και Ανάπτυξη Λειτουργικών Τροφίμων και Διατροφικές Παρεμβάσεις (Μελέτη περίπτωσης σε ασθενείς με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου ΙΙ)

    Κάλεσμα για την συνέχεια πολλών σημαντικών αγώνων σε όλους τους φίλους, τα μέλη, τους συνεργάτες, τους εθελοντές σε σημαντικές δραστηριότητες που καινοτομούν χρόνια στους Τομείς της Πρόνοιας, της Υγείας, της Συμπερίληψης, της Ενσυναίσθησης και του Πολιτισμού  είναι και αυτή η  εκδήλωση.

    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νίκος Ευθυμιάδης και τα μέλη του Δ.Σ. προσθέτουν μία επιπλέον σπουδαία, επιστημονική – ενημερωτική εκδήλωση στην κοινωνία των Τρικάλων και της Θεσσαλίας με ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα που άπτεται όλων των ηλικιακών ομάδων και με εξαιρετικούς ομιλητές.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει ο κορυφαίος Αλέξης ΚΩΣΤΑΛΑΣ.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.