Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Τζάστιν Τριντό στην παρέλαση στο Μόντρεαλ για την 25η Μαρτίου


Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται στον Καναδά και παρακολούθησε την παρέλαση στο Μόντρεαλ, για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.


Με τους Έλληνες να έχουν κατακλύσει τους δρόμους ο Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον ομόλογό  του στον Καναδά Τζάστιν Τριντό είδαν την παρέλαση και συνομίλησαν με αρκετό κόσμο. 


Πρόκειται για την παρέλαση συλλόγων της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ για την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου με τους Έλληνες που μένουν εκεί να υποδέχονται θερμά τον Κυριάκο Μητσοτάκη που πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στον Καναδά.


Ο Καναδός πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό, καλωσόρισε τον πρώτο Έλληνα πρωθυπουργό που βρέθηκε στον Καναδά μετά από πολλά χρόνια.


Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, στην συμμετείχαν άνθρωποι κάθε ηλικίας από ομογενειακούς συλλόγους από δεκάδες περιοχές της Ελλάδας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε:


«Είναι πραγματικά μεγάλη τιμή και μεγάλη χαρά να εκπροσωπώ σήμερα την πατρίδα μας, εδώ στο Μόντρεαλ, σε αυτή την πραγματικά εντυπωσιακή παρέλαση επ’ ευκαιρία της επετείου της Εθνικής Ανεξαρτησίας της 25ης Μαρτίου.


Εδώ στον Καναδά πράγματι η καρδιά του Ελληνισμού χτυπάει πολύ δυνατά και το μήνυμα της 25ης Μαρτίου αντηχεί ζωντανό και επίκαιρο σε όλη την οικουμένη και εδώ στον Καναδά. Ο αγώνας μας για εθνική ανεξαρτησία σε δύσκολες στιγμές είναι πάντα ιστορικά επίκαιρος.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.