Τελευταίες Ειδήσεις

Την Τρίτη το μεσημέρι η συνάντηση Μητσοτάκη με τους αγρότες


Στις 12 το μεσημέρι της Τρίτης θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση του πρωθυπουργού με τους αγρότες στο Μέγαρο Μαξίμου. Τη συνάντηση επιβεβαίωσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού Δημήτρης Τσιόδρας.

Η επιτροπή που θα συναντήσει τον πρωθυπουργό την ερχόμενη Τρίτη θα απαρτίζεται από 15 μέλη και συγκεκριμένα, 6 από την Μακεδονία, 6 από τη Θεσσαλία, 1 από την Στερεά Ελλάδα και 1 από την Πελοπόννησο.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, αυτό που αναμένει η κυβέρνηση είναι να γνωστοποιήσουν οι αγρότες τους 10 αντιπροσώπους τους που θα συναντηθούν με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η κυβέρνηση έχει καταστήσει σαφές ότι ο διάλογος θα γίνει υπό τον όρο ότι οι δρόμοι θα παραμείνουν ανοιχτοί και οι αντιπροσωπείες των αγροτών συνεδριάζουν στη Σίνδο, ώστε να οριστικοποιήσουν την επιτροπή που θα κατεβεί την Τρίτη στην Αθήνα.

Έχουν πάντως επισημάνει, ότι τα τρακτέρ θα παραμείνουν στα μπλόκα αναμένοντας τα αποτελέσματα της συνάντησης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αγρότες της Θεσσαλίας ενδέχεται να ζητήσουν να θέσουν χωριστά τα αιτήματά τους.  

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.