Τελευταίες Ειδήσεις

...Πάει και ο Μαρινάκης..."κρεμάστηκε"


Την είδηση έδωσε με ανάρτησή του στο fb ο Δήμαρχος Λευτέρης Αβραμόπουλος για τον καλό μας φίλο ο οποίος παρά το ότι επέμενε χρόνια να παραμένει στο κλάμπ των εργένηδων...αλλά τελικά έκανε σήμερα το...απονενοημένο διάβημα και παντρεύτηκε.

Ο λόγος για τον Χρήστο Ζαχαράκη ο οποίος λαβωμένος από τα βέλη του πτερωτού υιού της Αφροδίτης, ανέβηκε τα σκαλιά του Δημαρχείου και παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κωνσταντίνα μπαίνοντας δυναμικά στο κλάμπ των παντρεμένων... 

Στην ανάρτησή του ο Δήμαρχος έγραψε:

 "Η εβδομάδα στο Δημαρχείο έκλεισε με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός. Ο καλός μου φίλος Χρήστος Ζαχαράκης "κατά κόσμον Μαρινάκης" περίμενε να γίνω δήμαρχος για να αφήσει το ...κλαμπ των εργένηδων για την αγαπημένη του Κωνσταντίνα. Σας εύχομαι βίον ανθόσπαρτον και ανέφελον καλοί μου φίλοι..."

Οπότε ο Μαρινάκης πορεύεται σε νέα ζωή και από το "meteoravoice" του ευχόμαστε βίον ανθόσπαρτον και καλούς απογόνους και δη κιτρινόμαυρους!!!

-Όπως πληροφορούμαστε λίγο πριν αποχωριστεί την εργένικη ζωή...ψυθίρισε στην ευτυχισμένη μαμά..."Τι να σου κάνω Χάιδω μου...παντρεύομαι"....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.