Τελευταίες Ειδήσεις

Κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων


H φετινή κοπή πίτας του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων ήταν αφιερωμένη στους ανθρώπους που βοήθησαν κατά την διάρκεια των πλημμυρών, και ανάμεσα τους ήταν το ιατρικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Τρικάλων, για την  ανιδιοτελή προσφορά τους στον άνθρωπο κατά την πρόσφατη θεομηνία. Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου κ. Μαρία Αθανασίου – Γιαγιάκου στην ομιλία της, στο κατάμεστο από κόσμο ANANTI RESORT, αναφέρθηκε στην προσφορά του ιατρικού λειτουργήματος λέγοντας, μεταξύ άλλων : «ο Covid 19 μας έδωσε ένα γερό μάθημα γνώσης και αντίδρασης και απέδειξε ότι ο ιατρός είναι ετοιμοπόλεμος. Ακολούθησαν οι πρόσφατες πλημμύρες και εκεί οι γιατροί αντέδρασαν άμεσα και βρέθηκαν στο πλευρό όσων είχαν ανάγκη.

Σήμερα αποφασίσαμε να διοργανώσουμε μια λιτή αλλά ουσιαστική τελετή με βραβεύσεις συμπολιτών ιατρών και ιατρικού – νοσηλευτικού Προσωπικού που έδεσε μεγάλη μάχη και κράτησε το Γ.Ν.Τ επάξια δίπλα στον πολίτη.

Οι πλημμύρες έδωσαν ένα άλλο μεγάλο μάθημα σε όλους μας: κινητοποίησαν ακόμα περισσότερο το αίσθημα προσφοράς των συναδέλφων στο συνάνθρωπο.
Μπορώ να πω πως οι εθελοντές μας και αναφέρομαι στη μεγάλη πλειοψηφία των συναδέλφων αγνοώντας τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες, όταν τους ζητήθηκε αφιλόκερδός ήρθαν κοντά στον πολίτη που επλήγησαν και πέρα από τις υπηρεσίες υγείας και περίθαλψης του πρόσφεραν ψυχική ενδυνάμωση καθώς και υλική βοήθεια.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.