Τελευταίες Ειδήσεις

Ο.Α.Σ.Τ “η Άνοιξη”-ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ – ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΜΕ


Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων “Η Άνοιξη” χαιρετίζει τους χιλιάδες αγρότες που έχουν κατακλείσει τη χώρα με τα τρακτέρ τους στα μπλόκα όλης της χώρας. Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τα μπλόκα του Ζάρκου και της Βασιλικής Καλαμπάκας που στήθηκαν από τους συναδέλφους του νομού μας.

            Μαζί με αντιπροσωπείες από τα δύο αυτά μπλόκα συμμετείχαμε την περασμένη Τρίτη στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την στον Παλαμά Καρδίτσας, με εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας.Με βάση τις αποφάσεις για συντονισμό και κλιμάκωση του αγώναμας προχωρήσαμε σε αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων - Καλαμπάκας στο ύψος της Βασιλικής. Την Παρασκευή 2-2-΄24 προχωράμε σε αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων – Λάρισας στο Ζάρκο, ώρα 13:00.

            Το Σάββατο 3-2-΄24  12:00 μ.μ. συμμετέχουμε στο παναγροτικό συλλαλητήριο στην Agrotica, στη Θεσσαλονίκη. Για την καλύτερη συμμετοχή μας δρομολογούνται λεωφορεία:

            7:30 από Βασιλική

            8:00 από Τρίκαλα

            8:30 Ζάρκο

           

            Καλούμε όλους τους φορείς του νομού να δηλώσουν την συμπαράστασή στους στον δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωσή μας, με αποφάσεις αλληλεγγύης, ψηφίσματα, επισκέψεις στα μπλόκα, καθώς και με την οικονομικκή τους συνδρομή, για τις ανάγκες του αγώνα μας.

 

Το Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Τ “η Άνοιξη”

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.