Τελευταίες Ειδήσεις

Στο Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας Αβραμόπουλος, Παπακώστα και Γουγουλάκης για την άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του σε περιφερειακό Πρωτοδικείο


Το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε το πρωί της Δευτέρας ο δήμαρχος του δήμου Μετεώρων   κ. Λευτέρης Αβραμόπουλος με τη βουλευτή Τρικάλων της ΝΔ  κ. Κατερίνα Παπακώστα και τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκο Γουγουλάκη.  Ο κ. Αβραμόπουλος, όπως ειπώθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Υφυπουργό Δικαιοσύνης κ. Γιάννη Μπούγα, δεσμεύτηκε ότι ο δήμος θα αναλάβει την εκπόνηση της μελέτης για την κτιριακή αναβάθμισητου Ειρηνοδικείου, ενόψει της μετεξέλιξής του σε Πρωτοδικείο.


Η άμεση ενεργοποίηση των διαδικασιών αναβάθμισής του, τόνισε ο δήμαρχος, αποτελεί  σημαντικό βήμα  που αντανακλά στην βελτίωση της λειτουργίας της δικαιοσύνης στο δήμο Μετεώρων .


Σ’ αυτή την προσπάθεια σημαντικός αρωγός του Δήμου Μετεώρων υπήρξε η βουλευτής Τρικάλων κ. Κατερίνα Παπακώστα  καθώς και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Τρικάλων κ. Νίκος Γουγουλάκης.


Τον δήμαρχο συνόδευαν οι αντιδήμαρχοι Μαρία Φροσυνάκη και Πηνελόπη Μαγκούρα καθώς και ο δ/ντής της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Νίκος Λύχος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.