Τελευταίες Ειδήσεις

Αναβαθμίζεται σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας- Γιάννης Μπούγας υφ. Δικαιοσύνης σημαντικό το έργο που θα επιτελέσει



Ιδιαίτερη ικανοποίηση και χαρά έδωσε σε όλους τους Καλαμπακώτες και τους τοπικούς άρχοντες η πληροφορία πως το Ειρηνοδικείο της περιοχής όχι μόνον παραμένει αλλά σύντομα αναβαθμίζεται σε περιφερειακό Πρωτοδικείο με σημαντικό ρόλο πλέον στην εκδίκαση υποθέσεων και ταχύτερη απονομή της Δικαιοσύνης.

Την ευχάριστη είδηση έδωσε ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Γιάννης Μπούγας σε πρόσφατη συνάντησή του με τον Δήμαρχο Μετεώρων Λευτέρη Αβραμόπουλο στον οποίο έδωσε την

επίσημη επιβεβαίωση του υπουργείου πως το Ειρηνοδικείο Καλαμπάκας διατηρείται και αναβαθμίζεται σε Περιφερειακό Πρωτοδικείο ικανοποιώντας  την δίκαιη διεκδίκηση της τοπικής κοινωνίας και της Δημοτικής Αρχής αλλά και όλων των εμπλεκομένων.

Μιλώντας στον «ΔΙΑΛΟΓΟ» ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας τόνισε ότι μέλημα του υπουργείου είναι η καλύτερη και ταχύτερη λειτουργία πλέον του του Ειρηνοδικείου-Περιφερειακού Πρωτοδικείου καθώς θα διεκπεραιώνει πολύ μεγαλύτερο αριθμό υποθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται στην εξυπηρέτηση των πολιτών και ως είναι φυσικό και αναμενόμενο μια περιοχή όπως αυτή της Καλαμπάκας και του Δήμου Μετεώρων γενικότερα αξίζει και δικαιούται υψηλές υπηρεσίες στον τομέα της Δικαιοσύνης.

Αποκάλυψε ότι το επόμενο χρονικό διάστημα σκοπεύει να επισκεφτεί την περιοχή κατόπιν και σχετικής πρόσκλησης του Δημάρχου Λευτέρη Αβραμόπουλου προκειμένου να συζητήσουν την ανάληψη πρωτοβουλιών για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό της κτιριακής υποδομής του Ειρηνοδικείου Καλαμπάκας-υπήρξε δέσμευση επ΄ αυτού του κ. Αβραμόπουλου-ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στις αυξημένες ανάγκες αναφορικά με την παροχή υπηρεσιών της νέας δικαστικής δομής που δημιουργείται, αυτή του Περιφερειακού Πρωτοδικείου.

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι ο υφυπουργός Δικαιοσύνης κ. Μπούγας γνωρίζει καλά την περιοχή την οποία για όσους δεν γνωρίζουν είχε επισκεφτεί πρόσφατα και θεωρεί ότι με την απόφαση αυτή θα λάβει ότι πραγματικά της αξίζει και δικαιούται στον τομέα αυτό.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.