Τελευταίες Ειδήσεις

«Συνδυάζοντας εμπειρία και φρέσκια ενέργεια για το μέλλον »

 


Η  συνάντηση του δημάρχου Μετεώρων κ. Αβραμόπουλου με τον γκουρού της τοπικής αυτοδιοίκησης δήμαρχο του δήμου Περιστερίου κ. Παχατουρίδη, αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό γεγονός για την τοπική αυτοδιοίκηση καθώς συνδύασε τη σοφία και την εμπειρία με την φρέσκια ενέργεια για το μέλλον.

Θεωρώ πως αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μάθηση, συνεργασία και αμοιβαίο σεβασμό, ενισχύοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την δημοκρατική διαδικασία ( ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών ,πολύτιμες συμβουλές και κατευθυντήριες γραμμές).

Από αυτή τη συνάντηση προκύπτει ένα υψηλό μήνυμα : Η συνέχιση της υπηρεσίας στον τοπικό μας χώρο είναι υποχρέωση που αναπτύσσεται με τον χρόνο ,εάν την εκτιμούμε και την ενισχύουμε. Η συνεργασία και

ο σεβασμός προς την παράδοση ,συνδυασμένα με τη φρέσκια ορμή και τις καινοτόμες ιδέες, αποτελούν το κλειδί για μια δυναμική και βιώσιμη τοπική κοινωνία.

Ως εκ τούτου καθόλου τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί η δήλωση του κ, Αβραμόπουλου ,που εκφράζοντας τη χαρά του για τη συνεργασία με ανθρώπους που κατέχουν τη γνώση και συνεισφέρουν στο  να διαμορφωθεί ένα καλύτερο αύριο για τους πολίτες του δήμου ,επισήμανε ότι κρατάει τις συμβουλές του δημάρχου Περιστερίου κ, Παχατουρίδη ,αντιλαμβανόμενος την αξία της συνεργασίας και της αμοιβαίας επίδρασης στην επίλυση των προβλημάτων και την προαγωγή του κοινού συμφέροντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.