Τελευταίες Ειδήσεις

Σιωπηλή πορεία των Σχολείων Μουζακίου για τα Τέμπη – Μήνυμα συμπαράστασης του Δημάρχου κ.Θεοφάνη Στάθη

Σιωπηλή πορεία με πανό που έγραφαν «Πάρε με ότΑΝ φτάσεις», «Ήταν η κακιά η (χ)ώρα», «Δεν ξεχνώ 57 ψυχές», «Το έγκλημα να μην συγκαλυφθεί», έκαναν σήμερα (28/02) τα σχολεία Μουζακίου, με αφορμή τον έναν χρόνο από το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

 

Οι μαθητές των σχολείων περπάτησαν τους δρόμους του Μουζακίου με τη συνοδεία της Αστυνομίας για την ασφάλειά τους και κατέφθασαν στο Δημαρχείο, όπου άφησαν τα πανό που σχεδίασαν.

 

Ο Δήμαρχος Μουζακίου κ.Θεοφάνης Στάθης, συνάντησε τους μαθητές και έστειλε το δικό του μήνυμα συμπαράστασης στους συγγενείς των θυμάτων, ενώ συγχάρηκε τα παιδιά για την πρωτοβουλία της πορείας.

 

«Ήμερα θλίψης η σημερινή για την Ελλάδα, ημέρα μνήμης που δεν πρέπει να ξεχνάμε τους ανθρώπους που χάθηκαν στο τραγικό δυστύχημα των Τεμπών αλλά και τους συγγενείς τους που παλεύουν να βρουν δικαιοσύνη. Ένα μεγάλο μπράβο για τον αγώνα σας και για την πρωτοβουλία που πήρατε να κάνετε αυτή τη συγκινητική σιωπηλή διαμαρτυρία γιατί εσείς είστε το μέλλον. Οι σκέψεις μας είναι σήμερα στις 57 αδικοχαμένες ψυχές και στους συγγενείς τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Μουζακίου.

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.