Τελευταίες Ειδήσεις

Οχι στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας, για την πολεμική επιχείρηση των ιμπεριαλιστών στην Ευρθρά Θάλασσα


Μιλώντας στην συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας (1/2/24), ο επικεφαλής της Λαικής Συσπείρωσης, Τάσος Τσιαπλές, κατήγειλε την κυβέρνηση, η οποία, διά στόματος του υπουργού Άμυνας, ανακοίνωσε την απόφασή της να παραχωρήσει το Στρατηγείο της Λάρισας, για την διοίκηση της πολεμικής επιχείρησης των Αμερικανονατοικών ιμπεριαλιστών στην Ερυθρά Θάλασσα.

Φαίνεται ότι αρκούσε το γεγονός ότι με την αποστολή φρεγάτας, αποφάσισε να στείλει προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στο “στόμα του λύκου” για την εξυπηρέτηση μεγάλων οικονομικών συμφερόντων και των πολεμικών σχεδίων των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ, τώρα αποφάσισε να κλιμακώσει επικίνδυνα την ελληνική εμπλοκή και καθιστώντας το λαό μας στόχο αντιποίνων!

Στο κάλεσμα που απεύθυνε στο Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας, να εκφράσει την αντίθεσή του στην απόφαση της κυβέρνησης για εμπλοκή της χώρας μας και στην διάθεση του στρατηγείου της Λάρισας, στους επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην ευρύτερη περιοχή της Μέσης Ανατολής, τόσο η παράταξη της περιφερειακής αρχής του κ. Κουρέτα (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ-ΜΕΡΑ25-Οικολόγοι), όσο και οι παρατάξεις του κ. Αγοραστού (Ν.Δ) και της κ. Τζανακούλη (προερχόμενης επίσης απο τη Ν.Δ), δια της απόλυτης σιωπής τους, απέδειξαν ότι ταυτίζονται πλήρως με την κυβέρνηση.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.