Τελευταίες Ειδήσεις

Οι αγρότες κλείνουν την ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας


Αποφασισμένοι να μην κάνουν πίσω είναι οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι των Τρικάλων που εδώ και λίγες ημέρες έχουν στήσει μπλόκο στο Ζάρκο και στη Βασιλική.


Στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων τους σήμερα στη 1 το μεσημέρι θα κλείσουν την ε.ο. Τρικάλων – Λάρισας, ενώ το Σάββατο 3/2 δίνουν αγωνιστικό ραντεβού στην Agrotica, ενώ για την την καλύτερη συμμετοχή θα δρομολογηθούν λεωφορεία στις 7:30 από τη Βασιλική, στις

8:00 από τα Τρίκαλα και στις 8:30 από το Ζάρκο.


“Η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων νομού Τρικάλων “Η Άνοιξη” χαιρετίζει τους χιλιάδες

αγρότες που έχουν κατακλείσει τη χώρα με τα τρακτέρ τους στα μπλόκα όλης της χώρας.

Συμμετέχουμε και στηρίζουμε τα μπλόκα του Ζάρκου και της Βασιλικής Καλαμπάκας που

στήθηκαν από τους συναδέλφους του νομού μας. Μαζί με αντιπροσωπείες από τα δύο αυτά μπλόκα συμμετείχαμε την περασμένη Τρίτη στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την στον Παλαμά Καρδίτσας, με εκπροσώπους από όλα τα μπλόκα της Θεσσαλίας. Με βάση τις αποφάσεις για συντονισμό και κλιμάκωση του αγώνα μας προχωρήσαμε σε αποκλεισμό της Ε.Ο. Τρικάλων – Καλαμπάκας στο ύψος της Βασιλικής” σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της Ο.Α.Σ. Τρικάλων “Η Άνοιξη”.


Η “Άνοιξη” καλεί παράλληλα όλους τους φορείς του νομού να δηλώσουν την συμπαράστασή στους στον δίκαιο αγώνα μας για την επιβίωσή μας, με αποφάσεις αλληλεγγύης, ψηφίσματα, επισκέψεις στα μπλόκα, καθώς και με την οικονομική τους συνδρομή, για τις ανάγκες του αγώνα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.