Τελευταίες Ειδήσεις

Κουρέτας, Ντιντή και Αβραμόπουλος στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας

Άμεση ανταπόκριση της Περιφέρειας στο αίτημα του Δήμου Μετεώρων για την αντιμετώπιση των προβλημάτων στα σχολεία της πόλης

 

Το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος μαζί με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή.

Ο Δήμαρχος Μετεώρων, τις προηγούμενες μέρες επισκέφτηκε σχολικές μονάδες της πόλης της Καλαμπάκας και είδε από κοντά τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία στους χώρους υγιεινής. Στο πλαίσιο της σημερινής επίσκεψης του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας στην πόλη της Καλαμπάκας, για τα ονομαστήρια του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κκ. Θεόκλητου, ο κ. Αβραμόπουλος ενημέρωσε τον κ. Κουρέτα για την κατάσταση των σχολείων και άμεσα μετέβησαν μαζί στο 3ο Δημοτικό Σχολείο προκειμένου η Περιφερειακή Αρχή ιδίοις όμμασι να διαπιστώσει τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν.

 

Αμέσως μετά, ο Δήμαρχος Μετεώρων Λευτέρης Αβραμόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Είχα την ευκαιρία να ενημερώσω τον Περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα για τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα σχολεία μας. Ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημά μου και επισκεφτήκαμε μαζί και με την Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Τρικάλων Χρύσα Ντιντή το 3ο Δημοτικό Σχολείο και το Ειδικό Σχολείο Καλαμπάκας. Ο κ. Κουρέτας, μετά τα όσα αντικρίσαμε, δεσμεύτηκε άμεσα να σταλούν οι Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, προκειμένου να δρομολογηθούν άμεσα όλες οι απαραίτητες εργασίες για την αποκατάσταση των μεγάλων ζημιών που υπάρχουν σε χώρους υγιεινής των σχολείων. Ευχαριστώ τον Περιφερειάρχη κ. Κουρέτα και την Αντιπεριφερειάρχη κ. Ντιντή για τη στενή συνεργασία που οδηγεί σε αποτελέσματα προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Διεκδικούμε, συνεργαζόμαστε και κάνουμε πράξη, όσα αξίζουν τα παιδιά μας, που είναι το μέλλον του τόπου μας».
Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.