Τελευταίες Ειδήσεις

Κύκλωμα μαστροπείας: O ρόλος της 25χρονης «Έλενας» – Τι αποκαλύπτει 18χρονο θύμα για τα ροζ ραντεβού


Αποτροπιασμό προκαλούν οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας με ανήλικες μαθήτριες. 


Κομβικό ρόλο στο κύκλωμα είχε μια 30χρονη με το όνομα «Λορέλα» η οποία από τις αρχές του 2022 είχε αναπτύξει φιλική σχέση με μια 15χρονη και τη βοηθούσε να βρίσκει «πελάτες» ώστε να εκδίδεται παίρνοντας ποσοστά από τις αμοιβές.



Η νέα υπόθεση μαστροπείας, με θύματα ένα 15χρονο κορίτσι και μία 18χρονη, σήμερα, κοπέλα, σοκάρει. Οι δύο κοπέλες γνωρίστηκαν πριν δύο χρόνια με την «Λορέλα», τη γυναίκα που έχει συλληφθεί για την εκπόρνευσή τους.


Η ίδια είχε καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους και μάλιστα, η 18χρονη, μιλώντας στο MEGA, δεν της επιρρίπτει καμία ευθύνη. Αντίθετα, στο κάδρο των ερευνών έβαλε ακόμα μία γυναίκα, την 25χρονη Έλενα.


«Τη γνώρισα στις βλεφαρίδες όταν ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα, ταιριάξαμε. Ήταν σαν αδελφή μου, όχι να με μπλέξει και τέτοια. Εγώ το έκανα αυτό, αλλά η κοπέλα δεν εμπλέκεται κάπου. Μου έλεγε “έλα να δουλέψεις στο κλαμπ μαζί μου, μην κάνεις τέτοια”. Μια άλλη κοπέλα φταίει, αυτή η Έλενα που είναι 25 χρόνων κι εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια. Αυτή μ’ έπαιρνε παντού συνέχεια μαζί της σε συναντήσεις».


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η 25χρονη ήταν αυτή η οποία έκλεινε τα ραντεβού στις κοπέλες με εύπορους άνδρες ενώ μάλιστα, πήγαινε μαζί τους στα ραντεβού.



Υπενθυμίζεται ότι «εγκέφαλοι» του κυκλώματος εμφανίζονται μία 31χρονη και ένας 34χρονος φίλος της από την Εκάλη. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα, η 31χρονη με καταγωγή από την Αλβανία, έβρισκε πελάτες σε μια 15χρονη ενώ η ίδια λάμβανε ποσοστά από τις αμοιβές της. Μάλιστα αυτό συνέβαινε από τις αρχές του 2022.


Σε ό,τι αφορά τον 34χρονο, φρόντιζε να βρίσκει τόσο στην 15χρονη, όσο και σε μια 17χρονη φίλη της, πλούσιους πελάτες. Επιπλέον, τις φωτογράφισε με τα εσώρουχα και ανάρτησε τις φωτογραφίες σε ιστοσελίδα μέσω της οποίας πραγματοποιήθηκαν τουλάχιστον 10 ερωτικά ραντεβού σε διάφορα ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας.


Οι τρεις συλληφθέντες κατηγορούνται  – κατά περίπτωση- για μαστροπεία σε βάρος προσώπου νεότερου των δεκαπέντε ετών, κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία (παραγωγή, διανομή και κατοχή) με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, μέσω πληροφοριακών συστημάτων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, κατ’ επάγγελμα καθώς και γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, σε βάρος προσώπου νεοτέρου των δεκαπέντε ετών και προσώπου μεγαλύτερου των δεκαπέντε ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.