Τελευταίες Ειδήσεις

Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών προκάλεσαν οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια


Ο εισαγγελέα πρωτοδικών  θα ερευνήσει εάν προκύπτουν ευθύνες εκείνων που συμμετέχουν στις καταλήψεις αλλά και άλλων προσώπων. 


Την παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αντώνη Ελευθεριάνου προκάλεσαν οι καταλήψεις στα πανεπιστήμια. Ο κ. Ελευθεριάνος έδωσε εντολή για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης στο πλαίσιο της οποίας θα διερευνηθεί η διάπραξη τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκομένων πράξεων όπως διατάραξη δημόσιας υπηρεσίας, παράνομη βία και παράβαση καθήκοντος.


Ο εισαγγελέα πρωτοδικών Νικόλαος Μαργαρίτης που θα την διενεργήσει, θα ερευνήσει εάν προκύπτουν ευθύνες εκείνων που συμμετέχουν στις καταλήψεις αλλά και άλλων προσώπων. Για αυτό το λόγο ο εισαγγελέας θα εξετάσει ποιες ενέργειες έγιναν εκ μέρους των αρμόδιων πρυτανικών αρχών για την αποτροπή των καταλήψεων καθώς και σε ποιες ενέργειες προχώρησαν αυτές μετά τις καταλήψεις στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων τους.


Λόγω του ότι η έρευνα είναι κατεπείγουσα μεταξύ των πρώτων μαρτύρων που θα κληθούν ως μάρτυρες είναι και οι εκπρόσωποι των πρυτανικών αρχών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.