Τελευταίες Ειδήσεις

Α. Γεωργιάδης : Έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού


Ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης εντείνει τις προσπάθειες για την ενίσχυση των εμβολιασμών, οι οποίοι κινούνται σε πολύ χαμηλά επίπεδα


Σε έκτακτη ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού θα προχωρήσει αύριο ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης. Σήμερα παραβρέθηκε στην  προγραμματισμένη συνεδρίαση της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών.



«Η αύξηση των εμβολιασμών, ιδιαιτέρως στις ευπαθείς ομάδες, αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα μας», τόνισε ο υπουργός. Σύμφωνα με τα στοιχεία το τελευταίο διάστημα παρατηρείται αύξηση των εμβολιασμών, αλλά και πάλι αυτοί παραμένουν σε πολύ χαμηλά επίπεδα.


Ο κ. Γεωργιάδης είχε αναφέρει κατά την τελετή παράδοσης παραλαβής στο υπουργείο Υγείας ότι «πρέπει να εντείνουμε την προσπάθειά μας για τον εμβολιασμό. Έχουμε μείνει λίγο πίσω. Κάπως ξεχάσαμε ως κοινωνία την πανδημία, αλλά η πανδημία είναι παρούσα».


Η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών συστήνει τον εμβολιασμό με το επικαιροποιημένο εμβόλιο για την COVID19, καθώς και με το εμβόλιο της γρίπης, όλων των ατόμων ηλικίας ανω των 60 ετών και των ατόμων με υποκείμενα νοσήματα.


ΠΗΓΗ: Οloygeia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.