Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων


Έλευση βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ
Την Παρασκευή 26/1/2024 το πρωί, θα έρθουν στα Μεγάλα Καλύβια οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης και Μαρίνα Κοντοτόλη.
Σκοπός της επίσκεψης είναι να διαπιστώσουν από κοντά τα προβλήματα των πλημμυροπαθών, να μιλήσουν με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και να προωθήσουν τα αιτήματά τους στη βουλή και στους άλλους αρμόδιους.
Οι βουλευτές θα συναντηθούν με το Δ.Σ του Συλλόγου πλημμυροπαθών, το οποίο θα καταθέσει τα συνολικά αιτήματα των πλημμυροπαθών. Κατόπιν οι βουλευτές θα επισκεφθούν και την Αγία Κυριακή.
Σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων
Ανακοίνωση για την συγκρότηση του Διοικητικού Συμβουλίου
Την Τρίτη 23/1/2024 μετά από κάλεσμα του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου συγκλήθηκε σε σώμα το νεοεκλεγέν Δ.Σ του Συλλόγου, όπως αυτό προέκυψε από τις εκλογές της 21/1/2024.
Συμμετείχαν όλα τα εκλεγμένα μέλη καθώς και τα αναπληρωματικά.
Μετά από πρόταση του πλειοψηφήσαντος Συμβούλου υπερψηφίστηκε ομόφωνα η συγκρότηση της Διοίκησης και του Προεδρείου:
Πρόεδρος: Δημήτρης Κάβουρας
Αντιπρόεδρος: Χρήστος Καράς
Γραμματέας: Μαρία Χαχάμη
Ταμίας: Γιώργος Μπαντής
Μέλος: Βασίλης Σκούφας.


Ανακοίνωση:
Χαιρετίζουμε τις μεγάλες κινητοποιήσεις των αγροτών!!!Η αγροτιά του θεσσαλικού κάμπου πήρε την υπόθεση στα χέρια της και σήμερα βουλιάζει τον κάμπο με τρακτέρ!!Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας και την στήριξή μας στα δίκαια αιτήματα τους και στο δίκιο του αγώνα τους! Ως σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων δηλώνουμε πως δεν θα κάνουμε βήμα πίσω από τις πραγματικές μας ανάγκες! Πως δεν θα επιτρέψουμε να μαραζώσει ο τόπος μας και να ξεκληριστούμε από τα χώματά μας! Τα αυτονόητα αιτήματα των αγροτών είναι και δικά μας αιτήματα αφού 5 μήνες από τις καταστροφικές πλημμύρες βιώνουμε στο πετσί μας τι σημαίνει ότι οι ζωές μας γίνονται κόστος και εύκολα μπορούν και να θυσιαστούν!!!!Ας ενώσουμε την φωνή μας με αυτή των αγροτών και όλων όσων έχουν ρημαχτεί από αυτές τις αντιλαϊκές πολιτικές και θα τα καταφέρουμε!!!Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.