Τελευταίες Ειδήσεις

Σύλλογος Πλημμυροπαθών Δ.Ε Μεγάλων Καλυβίων


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και εκλέχτηκε η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή η οποία, αφού συγκεντρώσει και ανακοινώσει τις υποψηφιότητες για την Διοίκηση του Συλλόγου και την Εξελεγκτική Επιτροπή, θα πραγματοποιήσει τις εκλογές την Κυριακή 21/1/2024. Οι ώρες των εκλογών είναι από τις 10 το πρωί της Κυριακής μέχρι τις 5 το απόγευμα.

Αιτήσεις υποψηφιότητας θα γίνονται δεκτές από την Δευτέρα 15/1 μέχρι την Τετάρτη το βράδυ 17/1/2024 τις ώρες 17.30-19.30, στην αίθουσα του ΚΑΠΗ για να προλάβουμε να εκτυπώσουμε τα ψηφοδέλτια. Υποψηφιότητα μπορεί να θέσει οποιοδήποτε
μέλος του Συλλόγου το επιθυμεί.
Καλούμε όλος τους κατοίκους των Μεγάλων Καλυβίων, της Αγίας Κυριακής και τους πλημμυροπαθείς του Γλύνους, να πάρουν μέρος στις εκλογές του Συλλόγου για την εκλογή της Διοίκησης και της Εξελεγκτικής Επιτροπής. Ενισχύοντας τον Σύλλογο ενισχύουμε την φωνή των πλημμυροπαθών και την διεκδικητική μας ικανότητα.
Δυνατός Σύλλογος σημαίνει πιο δυνατή η φωνή των πλημμυροπαθών, πιο δυνατός αγώνας για την ικανοποίηση των δίκαιων διεκδικήσεων μας!!!Για να πάρουμε τις ζωές μας πίσω! Για να μην ξεριζωθούμε από τον τόπο μας!!!
Μεγάλα Καλύβια, Κυριακή 14/1/2024
Η τριμελής Εφορευτική Επιτροπή

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.