Τελευταίες Ειδήσεις

Σκρέκας από τον Βόλο: Έχουμε σχέδιο για την Θεσσαλία ώστε να ανατάξει το παραγωγικό της μοντέλο


Το γεγονός ότι το 2024 θα είναι ένα νέο έτος καλύτερο, αφήνοντας πίσω ένα έτος που συνέβησαν πολλά και ακραία φαινόμενα, μιλώντας για τις μεγάλες πλημμύρες που προκάλεσαν τεράστιες ζημιές σε επίπεδο Θεσσαλίας και στον Βόλο, ανέφερε, από τον Βόλο, όπου βρέθηκε ο Υπουργός Ανάπτυξης,

Κώστας Σκρέκας, για την κοπή πίτας του Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Σύμφωνα με τον Υπουργό «Η προσπάθεια που γίνεται από την κυβέρνηση για έγκαιρη, άμεση και δίκαιη αποκατάσταση των πληγέντων συνεχίζεται.

Ο τοπικός υπουργός, Χρ. Τριαντόπουλος και οι βουλευτές του Νομού και συνολικά η κυβέρνηση έχουν σκύψει στο πρόβλημα, ώστε να μπορέσουμε πολύ γρήγορα ώστε να αποζημιωθούν οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές. Από εκεί και πέρα, στο υπουργείο Ανάπτυξης σχεδιάζουμε ένα στρατηγικό σχέδιο, το οποίο θα δώσει την ευκαιρία στη Θεσσαλία, τον τόπο μας, να ανατάξει το παραγωγικό της μοντέλο.

Ανασχεδιάζουμε το παραγωγικό μοντέλο και το οικονομικό υπόδειγμα της περιοχής και προχωράμε με αναπτυξιακά εργαλεία, τα οποία θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα, ώστε να θέσουμε τις βάσεις για ισχυρή και βιώσιμη ανάπτυξη στα επόμενα χρόνια, μια ανάπτυξη, η οποία θα μπορεί να αντιμετωπίσει και τις επιπτώσεις, αλλά και τις συνέπειες της κλιματικής κρίσης που έχει χτυπήσει για τα καλά την πόρτα του τόπου μας».

 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.