Τελευταίες Ειδήσεις

Συνάντηση με την Χρύσα Ντιντή είχαν Γκόγκος-Παπαναστασίου-Παπαδογιάννης




Θέματα που απασχολούν την ανάπτυξη της περιοχής Τυμφαίων τέθηκαν σε συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων από τον πρόεδρο του Λογγά κ. Γκόγκο και τους κ.κ. Παπαναστασίου και Παπαδογιάννη. 

Ειδικότερα σε ανάρτησή του ο κ. Γκόγκος αναφέρει: 

"Ως πρόεδρος της Τ. Κ. Λογγάς, επισκέφτηκα με τον αντιδήμαρχο κ. Αντώνη Παπαναστασίου, το δημοτικό σύμβολο κ. Μπάμπη Παπαδογιάννη, τους προέδρους των τοπικών κοινοτήτων της Δημοτικής Ενότητας Τυμφαίων και τον πρόεδρο της Βλαχάβας, την Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή.

Βασικό αίτημα ήταν η αποπεράτωση του δρόμου Φλαμπουρεσίου - Βλαχάβας που θα συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Τέθηκαν εκ μέρους των προέδρων και άλλα θέματα.
Όσον αφορά την κοινότητά μας, έθεσα στην κυρία Αντιπεριφερειάρχη το θέμα της έλλειψης πινακίδων, αφού στην οδό Τρικάλων - Καλαμπάκας δεν αναγράφεται πουθενά η Λίμνη Λογγά, που είναι η μοναδική λίμνη του Δήμου Μετεώρων και του Νομού Τρικάλων.
Την ενημέρωσα για το πρόβλημα της αποκατάστασης των ζημιών του Ιερού Ναού του Αγίου Νικολάου, την επισκευή Δασικών και Αγροκτηνοτροφικών δρόμων για την προστασία του δάσους και γενικότερα θέματα από αφορούν την ανάπτυξη της περιοχής μας.
Η κυρία Ντιντή μας άκουσε με μεγάλη προσοχή και ενδιαφέρον και υποσχέθηκε την επίλυση των προβλημάτων στα πλαίσια του εφικτού".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.