Τελευταίες Ειδήσεις

Ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας στα ΤΕΦΑΑ, ανακοίνωσε δωρεά 60.000€ !


Τη Δευτέρα  και ώρα 12:00 μ.μ επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του ΤΕΦΑΑ του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (ΠΘ) στις Καρυές Τρικάλων, ο Δήμαρχος Αθηναίων κ. Χάρης Δούκας προκειμένου να έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τις καταστροφικές ζημιές σε υποδομές, κτήρια, εργαστήρια και εξοπλισμό που υπέστη το ΤΕΦΑΑ λόγω του φαινομένου Daniel, που σύμφωνα με την καταγραφή, ανέρχονται σε μισό εκατομμύριο ευρώ.

Από τη Διοίκηση του ΤΕΦΑΑ της ΣΕΦΑΑΔ του ΠΘ, προσκλήθηκαν  Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Τρικάλων κα Χρύσα Ντιντή και ο Δήμαρχος Τρικκαίων κος Νικόλαος Σακκάς. Εκεί βρέθηκαν επίσης η βουλευτής Λάρισας Ευαγγελία Λιακούλη, ο γραμματέας της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και δημοτικός σύμβουλος Τρικκαίων Γιάννης Τριγώνης ο αντιδήμαρχος Παιδείας Δήμου Τρικκαίων Μιχάλης Λάππας, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου Τρικκαίων Γιώργος Ηλιάδης και η δημοτική σύμβουλος Λώρεν Κασσοπούλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης έκανε γνωστό ότι ο δήμος Αθηναίων θα πραγματοποιήσει δωρεά ύψους 60.000 ευρώ προς το ΤΕΦΑΑ, αφήνοντας τους πάντες άφωνους με την πράξη του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.