Τελευταίες Ειδήσεις

Ευχαριστήριο και ευχές στους εκ Διάβας Δημάρχους.


Η Εκκλησία και η Τοπική Αυτοδιοίκηση διατηρούν κοινό πεδίο δράσης μέσα στην κοινωνία. Το έργο της Εκκλησίας είναι πνευματικό, όμως το κοινωνικό της έργο είναι απόρροια του πνευματικού. Όταν υφίσταται αγαστή συνεργασία των δύο αυτών μεγεθών για το κοινό καλό, τότε η ευημερία, η κοινωνική και πνευματική πρόοδος ανθίζει σε μία κοινωνία.

Η ενορία μας αισθάνεται βαθιά την ανάγκη να απευθύνει ευχαριστίες και ευχές για δύο πρόσωπα που προέρχονται από την κοινωνική και πνευματική της μήτρα, την ενορία της Διάβας.

Ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας τον Δήμαρχο Μετεώρων κ. Θοδωρή Αλέκο που όλα αυτά τα χρόνια στάθηκε ποικιλοτρόπως δίπλα στις ανάγκες της ενορίας της Διάβας και επισκεπτόταν συχνά την ενορία, τιμώντας το χωριό μας με την παρουσία του στις πολυποίκιλες ενοριακές δραστηριότητες που αναπτύσσονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Ο Θεός να του δίδει υγεία και ευόδωση των στόχων του, αλλά και χαρά, όπως και στην οικογένειά του.

Ευχόμαστε στο νέο Δήμαρχο Μετεώρων κ. Λευτέρη Αβραμόπουλο ο Θεός να του δίνει υγεία και δύναμη στο ευθυνοφόρο έργο που αναλαμβάνει. Τον ευχαριστούμε επίσης που έχει σταθεί κι εκείνος δίπλα στις ανάγκες της ενορίας μας και ενορίας του. Είμαστε σίγουροι για τη δυναμική συνεργασία των δύο φορέων, της Εκκλησίας και του Δήμου, μπροστά σε μία εποχή που απαιτεί πνευματική αλλά και κοινωνική ενσυναίσθηση και δράση, όπου χρειάζεται να βλέπουμε πολύ μπροστά. Έχουμε να κάνουμε πολλά για μία σύγχρονη ενορία μέσα στον κόσμο, που θα εμφορείται από πνεύμα Θεού και χαιρόμαστε για την συναντίληψη των πραγμάτων σε ό,τι αφορά την ενορία μας. Διακονώντας πάντοτε τον σύγχρονο άνθρωπο και τις ανάγκες του με σεβασμό πάντοτε στο ανθρώπινο πρόσωπο ως εικόνα Θεού. Καλή χρονιά!

Διά το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Διάβας

Ο Εφημέριος της Διάβας

Πρεσβύτερος Ηρακλής Φίλιος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.