Τελευταίες Ειδήσεις

Η γαλακτοβιομηχανία ΟΜΗΡΟΣ ενισχύει σχολείο στην Μεγάρχη


Μία ακόμη προσφορά της γαλακτοβιομηχανίας ΟΜΗΡΟΣ στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που επιδεικνύει η εταιρεία.


Το δημοτικό σχολείο Κεφαλοβρύσου χρησιμοποιεί ως χώρο εκδηλώσεων γειτονική αίθουσα της τοπικής κοινότητας η οποία, ωστόσο, είναι χωρίς θέρμανση. Η σχολική κοινότητα απευθύνθηκε στον κ. Γιαννίτση της ΟΜΗΡΟΣ που εδρεύει στη γειτονική Μεγάρχη, για ένα κλιματιστικό με τον ίδιο να ανταποκρίνεται στέλνοντας όχι ένα αλλά δύο κλιματιστικά τα οποία στο εξής θα ζεσταίνουν το χώρο εκδηλώσεων για όμορφες και ζεστές γιορτές από τους μικρούς μαθητές.


Ο διευθυντής του σχολείου, ανήρτησε σχετικά στα social media:

Το σχολείο μας δε διαθέτει αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων και για τις σχολικές γιορτές χρησιμοποιούμε την κοντινή Αίθουσα Εκδηλώσεων της τοπικής κοινότητας.

Η εν λόγω αίθουσα δεν ήταν εξοπλισμένη με σύστημα θέρμανσης- ψύξης με ο,τι αυτό συνεπάγεται. Απευθυνθήκαμε ως σχολική μονάδα ,στο πλαίσιο του νόμου περί κοινωνικής ευθύνης εταιρειών, στη γαλακτοβιομηχανία ” ΟΜΗΡΟΣ” και προσωπικά στον κ. Γιαννίτση αιτούμενοι τη δωρεά κλιματιστικού για τη θέρμανση- ψύξη της αίθουσας.

Ο κ. Γιαννίτσης ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημά μας και μάλιστα με δύο κλιματιστικά για την πλήρη κάλυψη της εν λόγω αίθουσας .

Έτσι, οι μαθητές-τριες μας θα ξεδιπλώνουν το θεατρικό τους ταλέντο σε κατάλληλες συνθήκες και οι γονείς,οι γιαγιάδες κι οι παππούδες θα τους καμαρώνουν χωρίς να τουρτουρίζουν απ’ το κρύο ή να ιδρώνουν απ’ τη ζέστη.

Χίλια ευχαριστώ από καρδιάς στον κ. Γιαννίτση γι’ αυτήν τη δωρεά.

Και οι τοπικοί σύλλογοι (Πολιτιστικός, Χορευτικός κι άλλοι) θα χρησιμοποιούν,επίσης, την αίθουσα εκδηλώσεων χωρίς προβλήματα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.