Τελευταίες Ειδήσεις

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ


Το μήνυμα της Γέννησης του Θεανθρώπου έρχεται να φέρει ελπίδα σε όλη την οικουμένη. Το υπέρλαμπρο φως της, ταξιδεύει απ’ άκρη σ’ άκρη όλου του κόσμου και μας δείχνει τον δρόμο της αγάπης, της αλληλεγγύης, της καλοσύνης, της ανθρωπιάς, της ειρήνης.

Αυτές τις μέρες χαράς και ζεστασιάς, οφείλουμε όλοι να ακολουθήσουμε τον δρόμο της αλληλοβοήθειας και της κοινωνικής αρωγής. Ένα δρόμο που οφείλουμε να ακολουθούμε όλο το χρόνο, με γνώμονα μία κοινωνία χωρίς διαχωρισμούς, χωρίς διακρίσεις, δίπλα στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας και η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, υλοποιήσαμε και υλοποιούμε προγράμματα αρωγής για συνανθρώπους μας που χρειάζονται από κάπου να πιαστούν. Ένα κοινωνικό δίχτυ προστασίας που οφείλουμε να διαφυλάξουμε προς όφελος των ευάλωτων μελών της κοινωνίας μας.

Εύχομαι σε όλες και όλους, μέσα από την καρδιά μου, καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, προσωπική προκοπή. Εύχομαι το φως της Γέννησης του Χριστού να αποτελέσει τον οδηγό που έχουν ανάγκη οι καρδιές μας.

Χρήστος Μιχαλάκης

Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.